Inter ile şampiyon olmuştu! Hakan Çalhanoğlu’nu hiç böyle görmediniz! O sözlere çok kızdı: "Sinirleneceğim, boş yapmasınlar”

İtalya Serie A ekiplerinden Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, sosyal medya platformu Instagram’da açtığı canlı yayında gelen yorumlara kızdı. Milli futbolcu, “Boş boş muhabbetler yapıyorlar, sinirleneceğim. Boş yapmasınlar” dedi.

İtalya Serie A’nın 33.hafta müsabakasında Inter deplasmanda karşılaştığı Milan’ı 2-1 yendi. Bu galibiyetle Inter, ligin tamamlanmasına 5 hafta kala 86 puanla şampiyonluğu garantiledi. Ligde 2. sırada bulunan Milan ise 69 puanda kaldı.

Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu kariyerinde bir ilki yaşadı. Tecrübeli orta saha ilk lig şampiyonluğu elde etti.

Inter ile şampiyon olmuştu! Hakan Çalhanoğlu’nu hiç böyle görmediniz! O sözlere çok kızdı: "Sinirleneceğim, boş yapmasınlar” - Resim : 1

O YORUMLARA KIZDI

Gelen şampiyonluk sonrası mutlu olan yıldız futbolcu sosyal medya platformu Instagram’da canlı yayın açtı. Yıldız futbolcu, A Milli Takım’ın EURO 2024 kadrosunda yer almayacağına yönelik yorumları görünce kızdı.

Inter ile şampiyon olmuştu! Hakan Çalhanoğlu’nu hiç böyle görmediniz! O sözlere çok kızdı: "Sinirleneceğim, boş yapmasınlar” - Resim : 2

"BOŞ YAPMASINLAR"

Milli futbolcu, “Boş boş muhabbetler yapıyorlar, sinirleneceğim... 'Milli takımda yoksun' falan diyorlar, boş yapmasınlar ya..." dedi.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 40 milyon euro olarak gösterilen 30 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Inter ile oynadığı 37 maçta 13 gol atarken 3 de asist yaptı.