Inter Miami, Barcelona ve Al Hilal... Lionel Messi’ye astronomik teklif! Ücreti görünce dudağınız uçuklayacak!

Fransız ekibi PSG’den ayrılması beklenen Lionel Messi’ye astronomik bir teklif geldi. Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, Messi'ye yıllık 363 milyon avroluk bir sözleşme teklif etti.

Inter Miami, Barcelona ve Al Hilal... Lionel Messi’ye astronomik teklif! Ücreti görünce dudağınız uçuklayacak!

Fransız ekibi Paris Saint Germain’in yıldızı Lionel Messi, Suudi Arabistan ziyareti sonrası 2 hafta kadro dışı bırakılmıştı. Bu süreçte takımla antrenman yapmayacak olan Messi, 2 haftalık süreçte maaş da alamayacak.

AYRILMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Tüm bu yaşananların ardından Messi’nin PSG’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Inter Miami, Barcelona ve Al Hilal... Lionel Messi’ye astronomik teklif! Ücreti görünce dudağınız uçuklayacak! - Resim : 1

MESSI'Yİ TRANSFER ETMEK İSTEYEN TAKIMLAR

Futbolcuyu eski kulübü Barcelona’nın yanı sıra, ABD ekibi Inter Miami ve Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal transfer etmek istiyor.

Inter Miami, Barcelona ve Al Hilal... Lionel Messi’ye astronomik teklif! Ücreti görünce dudağınız uçuklayacak! - Resim : 2

ASTRONOMİK TEKLİF

Bu takımlar arasında futbolcuyla en ciddi ilgilenen kulüp olan Al Hilal, Messi için tüm ekonomik imkanlarını seferber etti.

Reuters’in haberine göre Al-Hilal, Lionel Messi'ye yıllık 363 milyon avroluk bir sözleşme teklif etti. Messi’nin bu teklife nasıl bir yanıt vereceği ise bilinmiyor.

PSG formasıyla bu sezon 37 maça çıkan Messi, 20 gol attı, 19 asist yaptı.

Inter Miami, Barcelona ve Al Hilal... Lionel Messi’ye astronomik teklif! Ücreti görünce dudağınız uçuklayacak! - Resim : 3