Inter ve Barcelona'da oynamıştı! Arnavut golcü Sivasspor’a resmi imzayı attı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Arnavut golcü Rey Manaj ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Inter ve Barcelona'da oynamıştı! Arnavut golcü Sivasspor’a resmi imzayı attı

Trendyol Süper Lig ekibi Sivasspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda kırmızı- beyazlılar Barcelona ve Inter gibi dev takımların formasını giyen golcü futbolcu Rey Manaj’ı kadrosuna kattı. 

Sivas'a gelen Arnavut futbolcu Rey Manaj, Asbaşkan Yusuf Bozatlı'nın katıldığı imza töreninde kendisini Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Inter ve Barcelona'da oynamıştı! Arnavut golcü Sivasspor’a resmi imzayı attı - Resim : 1

"ZAFERE GİDEN YOLDA BAZEN ZORLANIRSIN AMA YALNIZ DEĞİLSİNDİR"

Kırmızı-beyazlı ekip, golcü futbolcunun transferini video ile duyurdu. 4 Eylül Stadı'nda gerçekleştirilen çekimlerde konuşan Manaj, "Kendine bir hedef belirle ve bu hedef doğrultusunda yürü, asla pes etme. Kazanmak istiyorsan, hedefinden şaşma, unutma büyük zaferler savaşarak kazanılır. Zafere giden yolda bazen zorlanırsın ama yalnız değilsindir. Arkanda binlerce taraftarın olduğunu bilirsin. Gücüne güç katar. Tüm zorlukları omuz omuza vererek aşarsın. Merhaba ben Rey Manaj. Yeni sezonda yeni hedefler, yeni zaferler için ben de buradayım" dedi.

Sivasspor'un resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan video kısa sürede büyük beğeni aldı.

Inter ve Barcelona'da oynamıştı! Arnavut golcü Sivasspor’a resmi imzayı attı - Resim : 2

REY MANAJ'IN KARİYERİ

Transfermarkt’a göre değeri 1.2 milyon euro olarak gösterilen Rey Manaj, kariyerinde FC Barcelona, Cremonese Primavera, Inter, Inter Primavera, Watford FC, Delfino Pescara 1936, Sampdoria Primavera, Pisa Sporting Club, Granada, US Cremonese, Spezia Calcio, FC Barcelona Atlètic ve Albacete Balompié formaları giydi.

Kariyerinde 213 maça çıkan futbolcu, 51 gol attı, 3 asist yaptı. Rey Manaj, 30 kez de Arnavutluk Milli Takımı'nın formasını terletti.