Inter'de kalacak mı? Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu geleceği hakkında konuştu!

İtalya Serie A ekiplerinden Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu takımdaki geleceği hakkında konuştu.

Inter'de kalacak mı? Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu geleceği hakkında konuştu!

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, A Milli Takım’ın Macaristan ile yaptığı ve 1-0 kaybettiği hazırlık maçının ardından Sportmediaset'e açıklamalarda bulundu.

Serie A’da şampiyonluğa odaklandıklarını kaydeden Hakan Çalhanoğlu, "Biraz daha zaman var ama önümüzde daha önemli maçlar var, zamanı gelince düşüneceğiz" dedi.

Ligin bitmesine 9 maç kala 14 puanla lider olmalarını değerlendiren Hakan, "Milan ikinci sıradayken kazanmanın özel bir tadı olur mu? Hayır, bakalım... Tüm takım gibi ben de sakinim ve sadece kendimizi düşünüyoruz” diye konuştu.

Inter'de kalacak mı? Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu geleceği hakkında konuştu! - Resim : 1

 "ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GELECEK SEZON TEKRAR DENEYECEĞİZ"

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e penaltı atışları sonucunda elenmelerine değinen milli futbolcu, "Denedik ama futbol böyle bir şey, gelecek sezon tekrar deneyeceğiz ve şimdi şampiyonluğu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Inter'de kalacak mı? Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu geleceği hakkında konuştu! - Resim : 2

INTER'DE KALACAK MI?

30 yaşındaki futbolcu, Inter'de kalıp kalmayacağı sorusuna ise, "Inter'de kalırsam mı? Tabii ki kalacağım" yanıtını verdi.

Transfermarkt'a göre piyasa değeri 40 milyon euro olarak gösterilen 30 yaşındaki başarılı orta bu sezon oynadığı 33 maçta 11 gol attı, 3 asist yaptı. Hakan'ın Inter ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Inter'de kalacak mı? Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu geleceği hakkında konuştu! - Resim : 3