İntihar etmek için çatıya çıkan adamı ikna çabaları 4 saat sürdü!

Samsun'da 39 yaşındaki Zeki K. isimli şahıs, 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Durumu gören vatandaşların 112'yi aramasıyla, olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Zeki K.'nın arkadaşları da gelerek, adamı ikna çabaları başladı. 4 saat süren ikna sürecinin ardından adam çatıdan aşağıya indi. Zeki K.'nin eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve bunalıma girdiği öğrenildi.

İntihar etmek için çatıya çıkan adamı ikna çabaları 4 saat sürdü!

Samsun'da eşiyle boşanma aşamasında olan bir şahıs, 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Polis ekipleri şahsı 4 saat sonunda ikna ederek intihardan vazgeçirdi.

İntihar etmek için çatıya çıkan adamı ikna çabaları 4 saat sürdü! - Resim : 1

Olay, İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi Sokullu Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşiyle boşanma aşamasında olan ve bunalıma giren Zeki K. (39), 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Şahsın çatıya çıktığını gören vatandaşlar durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Zeki K.'nin arkadaşları aşağıdan bağırarak şahsı ikna etmeye çalıştı.

İntihar etmek için çatıya çıkan adamı ikna çabaları 4 saat sürdü! - Resim : 2

Bir vatandaş ise "Gel yemeğe gidelim" diye bağırarak şahsı vazgeçirmeye çalıştı. 4 saat süren ikna sürecinin ardından Zeki K. çatıdan aşağıya indi.