İntihara kalkışan Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'tan yeni haber geldi

Emekli milli futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, intihara kalkışmıştı. Hastaneye kaldırılan Sarnıç, sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

İntihara kalkışan Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'tan yeni haber geldi

Emekli futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, iki gün önce Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde bulunan evinde çektiği videoda intihar edeceğini belirtmişti. Sosyal medya hesabından paylaştığı video gündeme bomba gibi oturmuştu.

ANTİDEPRESAN İLACI KULLANARAK İNTİHARA KALKIŞTI

İhbar üzerine polis ekipleri, Yağmur Sarnıç’ın fazla antidepresan ilacı kullanarak intihara kalkıştığını belirledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Sarnıç, tedbir amacıyla Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İntihara kalkışan Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'tan yeni haber geldi - Resim : 1

"SİNİRLERİM ÇOK BOZULMUŞTU"

Yaşananların ardından Yağmur Sarnıç açıklama yaptı. Sarnıç; "İyiyim, merak etmeyin. Ben size kendimi atacağım dedim. Sinirlerim çok bozulmuştu. Duygu karmaşaları içindeyim. Sadece bir süre ilaç alıp uyumak kafamı toparlamak istedim. Ortalığı ayağa kaldırmışsınız. Endişe etmeyin, iyiyim. Ne kadar çok sevenim varmış meğer, bilmiyordum. Sizi üzdüğüm için özür dilerim ama şu an hiç kimseyle konuşmak istemiyorum. Yalnız kalmak istiyorum. Lütfen beni anlayın. Hepinizi seviyorum" dedi.

İntihara kalkışan Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'tan yeni haber geldi - Resim : 2