İpek Filiz Yazıcı Kimdir? İpek Filiz Yazıcı gelinliğini nereden almış? İpek Filiz Yazıcı'nın kocası Ufuk Beydemir kimdir?

Genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı İki ay önce Roma'da Ufuk Beydemir ile nikah masasına oturmuştu. İkili İstanbul’da dün yakın arkadaşları ve ailelerinin katıldığı bir düğün yaptı. Peki İpek Filiz Yazıcı kimdir? İpek Filiz Yazıcı gelinliğini nereden almış? İpek Filiz Yazıcı'nın kocası Ufuk Beydemir kimdir? İşte detaylar…

İpek Filiz Yazıcı Kimdir? İpek Filiz Yazıcı gelinliğini nereden almış? İpek Filiz Yazıcı'nın kocası Ufuk Beydemir kimdir?

İpek Filiz Yazıcı kimdir?

İpek Filiz Yazıcı, 6 Ekim 2001 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aslen Trabzon Of'lu olan İpek Filiz Yazıcı; 2016 yılında rol aldığı Babam ve Ailesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

İpek Filiz Yazıcı Fox Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert'in paylaştığı Kayıtdışı dizisinde yer almıştır.

Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde "Işık" karakteriyle kariyerindeki ilk başrol oyunculuğunu üstlendi. Yeni Hayat adlı dizide Gökçe Karatan karakterine hayat vermesi planlanırken dünya genelinde yaşanan koronavirüs pandemisi ve Türkiye'de alınan önlemler nedeniyle ertelenen dizinin ilk gösterimi 29 Eylül 2020'de yapıldı. İpek Filiz Yazıcı FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak Son Nefesime Kadar adlı dizide Hazan karakterine hayat verecek olan İpek Filiz Yazıcı, 1.63 metre boyunda 50 kilo ve Koç burcudur.

 

İPEK FİLİZ YAZICI'NIN ROL ALDIĞI DİZİLER HANGİSİDİR?

İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayımlanmış olan Babam ve Ailesi dizisinde yaşadı. 2017'de yayımlanan Kayıtdışı dizisinde Tuğba Ateş karakterini, Elimi Bırakma adlı dizide ise Ceyda karakterini canlandırdı.

Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde "Işık" karakteriyle kariyerindeki ilk başrol oyunculuğunu üstlendi. Yeni Hayat adlı dizide Gökçe Karatan karakterini canlandırdı. Yazıcı son olarak,  Son Nefesime Kadar dizisinde Hazan karakterine hayat verdi.

 İpek Filiz Yazıcı Kimdir? İpek Filiz Yazıcı gelinliğini nereden almış? İpek Filiz Yazıcı'nın kocası Ufuk Beydemir kimdir? - Resim : 1

İPEK FİLİZ YAZICI KİM İLE EVLENDİ?
İpek Filiz Yazıcı şarkıcı Ufuk Beydemir ile evlendi. İtalya'nın Tivoli kentinde nikah masasına oyuran çift uzun süredir beraberdi.

İpek Filiz Yazıcı Kimdir? İpek Filiz Yazıcı gelinliğini nereden almış? İpek Filiz Yazıcı'nın kocası Ufuk Beydemir kimdir? - Resim : 2

İpek Filiz Yazıcı gelinliğini nereden almış? 

Nikahta dantel detaylı bir gelinlik tercih eden Yazıcı'nın, düğünde ise inci ağırlıklı bir model giydiği görüldü.

Güzelliği ile adından sıkça söz ettiren İpek Filiz Yazıcı, gelinliği ile de tam not aldı. Genç oyuncunun gelinliğini nereden aldığına dair bir bilgi paylaşılmadı.

 

İpek Filiz Yazıcı'nın kocası Ufuk Beydemir kimdir?

16 yaşında ilk kez bir kutlamada sahneye çıkan Ufuk Beydemir, tek bir şarkı söyledikten sonra sahnenin büyüsüne kapılarak müzik yapmaya karar verdi ve çeşitli rock gruplarında vokalist olarak yer aldı. Kendi şarkılarını yazmak isteyen Beydemir, bir gitar satın alarak yoğun şekilde çalışmaya başladı. 2009 yılında, henüz 17 yaşındayken ilk bestesi “Ay Tenli Kadın”ı yazdı.

Sözü ve bestesi kendisine ait yeni eserlere yönelmek isteyen genç müzisyen, 2011 yılında evde yaptığı demo kayıtlarla müzikal üretimini hızlandırdı ve 2016 yılında küresel bir ev konserleri zinciri olan Sofar Sounds’un İstanbul ayağına katıldı. “Ay Tenli Kadın” adlı şarkısı ve bu kayıttaki etkileyici performansı ile dikkatleri üzerine çeken Beydemir, sosyal medyada kısa süre içerisinde adı en çok aranan isimlerden biri oldu. Solo kariyerine bir albümle devam etmek istemesiyle birlikte 2017 yılında yapımcı ve menajer Engin Akıncı ile tanıştı. Aynı yılın sonbaharında prodüktörleri Engin Akıncı ve Tolga Görsev’le birlikte Moda Erekli & Tunç Stüdyoları’nda 11 şarkılık “Sevda Gibi” adlı ilk albümünün çalışmalarına başladı ve 23 Mart 2018’de ilk albümünü ZOOM etiketi ve DMC işbirliğiyle yayınladı.

Albümde yer alan “Ay Tenli Kadın” müzik listelerinin zirvesine yerleşip 2018-2019 boyunca en çok istek alan ve çalınan rock şarkılarından biri oldu. Başta “Erkenci Kuş” olmak üzere birçok dizide de kullanılan şarkı, Spotify üzerinden 45 milyondan fazla, Youtube’da ise resmi video klip çalışmasıyla 80 milyonun üzerinde dinlendi. Ufuk Beydemir prestijli erkek dergisi GQ Türkiye tarafından “Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni” adayı olarak gösterildi, 2019 yılında ise Türkiye’nin en önemli müzik radyosu ve televizyonlarından PowerTürk’ün ödül töreninde “En Güçlü Çıkış Yapan Şarkıcı” ödülüne layık görüldü. Sanatçı 2019 yılında Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” kategorisinde de aday gösterilerek başarısını bir kez daha kanıtladı.

İlk albümünden “Ay Tenli Kadın”, “Yüreğimdesin”, “Sevda Gibi”, “Öyle Meşk Oldum”, “Bir Bilinmez Deryadayız” gibi şarkılarını kliplendiren sanatçı, 2019 Nisan ayında biri yeni  (Ölüme Yalvardım) olmak üzere altı şarkıdan oluşan “Akustik – EP” adlı canlı performans albümünü dinleyicilerinin beğenisine sundu. “Ay Tenli Kadın”ın albümde yer alan akustik piyano versiyonu da çok büyük beğeni kazanmış ve sanatçının popülaritesinin tüm ülkeye yayılmasında önemli etken olmuştur. Kısa süre içerisinde Spotify’da aylık 1.250.000 dinleyiciye ulaşan sanatçı, Türkiye’nin dört bir yanında etkileyici sahne performansıyla dinleyicilerinden büyük ilgi görmektedir.

2019 sonbaharında kaydettiği ve içinde 13 şarkının yer aldığı ikinci stüdyo albümü “Kristal Oda’’ ile dinleyicilerini 20 Şubat 2020 tarihinde yeniden selamlayan Beydemir, albümün çıkış şarkısı “İşte Bir Anda”ya İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde etkileyici bir video klip çekti. Prodüktörlüğünü Tolga Görsev, idari prodüktörlüğünü Engin Akıncı’nın üstlendiği ve Zoom Music etiketiyle yayınlanan “Kristal Oda” ilk albüme göre daha güçlü olan sound’uyla kısa sürede dinleyici kitlesinin ilgisini çekmeyi başardı.