iPhone 5c emekliye ayrılıyor

iPhone 5C eski telefonlar listesine alındı. Bir dönemin en çok satan telefonlarından olan ve yeşil, mavi, pembe, sarı, mavi, beyaz olmak üzere fark yaratan akıllı telefonlar, sonunda emekli edildi.

iPhone 5c emekliye ayrılıyor

Renkli bir iPhone isteği yeni bir şey değil. Bundan yıllar öncesinde iPhone akıllı telefonlarına yeni renkler eklemek isteyen Apple, iPhone 5c modelinin tanıtımını yapmıştı. iPhone 5 serisine dahil olan akıllı telefonlar renkli iPhone modelleri olarak ün kazandı.

O zamanlar Apple ın tercihi plastik bir kasa kullanmak olmuştu ama renkli kasa olması Apple ın yeni akıllı telefonlarının gereken ilgiyi çekmesini sağladı. İlk defa 2013 yılında piyasaya sürülen akıllı telefonlar için aradan tam 7 yıl geçti.

iPhone 5c Eski Telefonlar Listesine Alındı

Bir dönemin en çok satan telefonlarından olan ve yeşil, mavi, pembe, sarı, mavi, beyaz olmak üzere fark yaratan akıllı telefonlar, sonunda emekli edildi.

Alınan son kararla beraber söz konusu akıllı telefon modellerinin eski telefonlar listesine alındığı açıklandı. Eski ürünler listesine ayrılmış olması, bu modelin emekli edildiği anlamına geliyor. Aslında eski ürünler listesine giren ürünler, Apple ın servis desteğinden de tamamen kaldırılıyor.