İrem Derici'den şaşırtan Emre Aslan açıklaması!

Son dönemde şarkılarından çok özel hayatıyla anılan İrem Derici, Cihangir'de menajerinin evinden çıkarken görüntülendi. Gergin tavırlarıyla dikkat çeken Derici, Emre Aslan'la olan ilişkisiyle ilgili konuştu.

İrem Derici'den şaşırtan Emre Aslan açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde pandemi nedeniyle kimseyle ilişki yaşamadığını ifade eden şarkıcı İrem Derici'nin , 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncusu Emre Aslan ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Ünlü popçu, "Sizde kredim var diye düşünüyorum. Ben değil de belki bir dahakine beraber konuşuruz" diyerek, Emre Aslan'la ilgili soruları geçiştirmişti.

İrem Derici'den şaşırtan Emre Aslan açıklaması! - Resim : 1

CİHANGİR'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Cihangir'de menajerinin evinden çıkarken görüntülenen Derici, kendisinden 10 yaş küçük Emre Aslan'la ilişkisi üzerine gelen soru üzerine; sevgili değil, arkadaş oldukları açıklamasında bulunarak yine şaşırttı.

İrem Derici'den şaşırtan Emre Aslan açıklaması! - Resim : 2

"DOMUZ GİBİYİM" 

Şarkıcı, "Nasılsınız?" sorusuna ise "Domuz gibiyim" diye yanıt verip, daha sonra gördüğü ilk taksiye yöneldi. Taksinin kapısını açamayınca iyice sinirlendiği görülen şarkıcının yeni saç rengi dikkat çekti.

İrem Derici'den şaşırtan Emre Aslan açıklaması! - Resim : 3

"RUHUNUZ DUYMADI" 

Geçtiğimiz aylarda koronavirüsü yenen Derici, "Şimdiye kadar hiç kimsenin bilmediği aşkın oldu mu?" sorusuna, "Oldu. Ben ne kadarını verirsem o kadarını biliyorsunuz. Ruhunuz duymadı. Ben aşkımdan geberdim bütün yaz!" yanıtını vermişti.