Cem Belevi: İrem Derici'yi hala çok seviyorum, onu aldatmadım

Cem Belevi sessizliğini bozdu, İrem Derici'nin olay yaratan sözlerine yanıt verdi. Cem Belevi bu akşam Quality Of Magazin dergisinin ödül törenine katıldı. Belevi İrem Derici'yi aldattığı iddiasına yanıt verdi.

Cem Belevi sessizliğini bozdu, İrem Derici'nin olay yaratan sözlerine yanıt verdi.

Cem Belevi bu akşam Quality Of Magazin dergisinin ödül törenine katıldı. Belevi İrem Derici'yi aldattığı iddiasına yanıt verdi.

Belevi, "İlişkim boyunca pek konuşmayı tercih etmedim ancak kendisi bir paylaşım da yaptığı için birkaç şey söylemek istiyorum. Sizin zannettiğinizden daha önce ilişkimizi noktaladık. Kendisi duyurmamızı istemedi, kendisi rica etti. Özel bir sebebi var. Ben kendisine ve ilişkimize saygı duyduğum için bende gizli kalacak. Karşımda bir meslektaşım var, bir kadın var... Artık ne öfkelendirdiyse, ne fevrileştirdiyse bir şeyler paylaşmış ama ben kendisini çok sevdim. Hepimiz ilişki yaşıyoruz inişli çıkışlı. Yürütemedik, olmadı. Ben aşk şarkıları yazan, aşklarını dolu dolu yaşayan bir adamım. Asla bu cümleleri kabul etmiyorum. Yok aldatmaydı, yok başka başka şeyler... Böyle bir şey olabilir mi? Hiç bir zaman olmadı" ifadelerini kullandı.

Belevi, ayrıca İrem Derici'yi hala çok sevdiğini söyledi.

İşte Belevi'nin röportajının tamamı....