İrem Helvacıoğlu: Haluk Abi ile sürekli konuşuyorum

Türkiye'nin dört bir yanında meydana gelen yangınların ardından yardımlarıyla hayranlarının gönlüne taht kuran İrem Helvacıoğlu, Ahbap Platformu kurucusu Haluk Levent’le sürekli irtibat halinde olduklarını söyledi.

İrem Helvacıoğlu: Haluk Abi ile sürekli konuşuyorum

Türkiye’nin güney bölgesinde meydana gelen orman yangınlarının ardından sergilediği duyarlılıkla dikkat çeken İrem Helvacıoğlu, Ahbap Platformu kurucusu Haluk Levent’le "Haluk Abi ile devamlı konuşuyorum; 'Ne yapabilirim, ne işe yarayacağım?' diye. Bir şey yapmak istiyorsunuz ama buradan yapılacak çok şey yok" açıklamasında bulundu.

İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz gün alışverişe çıktığı Nişantaşı City's’de objektiflere yansıdı. 31 yaşındaki oyuncu, mor renkli şık elbisesiyle göz kamaştırdı.

Orman yangınlarında hayatını kaybeden hayvanlara çok üzüldüğünü belirtmesinin ardından, "Bir sürü can gitti, bunlar telafi edilecek şeyler değil. Solucanına kadar hepsi doğanın parçası, onların acı çekerek öldüğünü düşünmek korkunç" ifadelerini kullanan Helvacıoğlu, "Söndürme çalışmalarında fazla aktif olamayabilirdim. Bu işten anlayan, daha iyi bilen insanlara ayak bağı da olabilirdim. Hortumun ucundan bile oradaki ekipleri destek olan herkese teşekkür ederim. Bu ormanlar bize değil, dünyaya ait" diye konuştu.

Ahbap Platformu kurucusu Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından Melisa Aslı Pamuk ve İrem Helvacıoğlu ile fotoğrafını, "Onlar Haluk abilerinin melekleri. Yangından yaralı olarak getirilen hayvan dostlarımız için önümüzdeki günlerde İzmir'e Ferdinand'ın çiftliğine gidip çalışacaklar" notuyla paylaşmıştı.

Kaynak: Milliyet