İrfan Can Eğribayat: "Fenerbahçe düşmanlığı niye var?"

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Sarı lacivertli takımın kalecisi İrfan Can Eğribayat maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Eğribayat: "Fenerbahçe düşmanlığı niye var?"

Süper Lig'de Giresunspor karşısında 1-1 beraber kalan Fenerbahçe'de kaleci İrfan Can Eğribayat, maç sonunda açıklamalarda bulundu. 

''HER RAKİP BİZE DÜŞMAN KESİLİYOR''

Genç kaleci maçtan sonra yaşananlar hakkında konuştu. İrfan Can Eğribayat, "Maç sonu yaşananları herkes gördü. Biz İstanbul'da çok güzel karşılıyoruz. Saçma saçma müzikler açılıyor statta. Fenerbahçe düşmanlığı niye var? Her rakip bize düşman kesiliyor." ifadelerini kullandı.

''BUNLAR ÇOK İĞRENÇ GÖZÜKÜYOR DIŞARIDAN''

Giresunspor kalecisinin oyunu çok fazla durdurduğunu anlatan Eğribayat:, "Biz burada futbol oynuyoruz, puanlar kazanılacak, kaybedilecek ama böyle... Kaleci Ferhat ağabey, çok severim kendisini ama bu kadar zamana oynanır mı, Alper Uludağ bir şeyler yapıyor. Bunlar çok iğrenç gözüküyor dışarıdan. Biz bu yapılanları unutmayacağız." dedi.

''İNŞALLAH BİR DAHA GİRESUN'DAN GEÇMEYİZ''

Ceza almaktan korktuğunu söyleyen Eğribayat, "Bundan sonra biz buna göre davranacağız. Ceza almaktan da korkuyorum. Yapacak bir şey yok. Daha bitmedi. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Rakibimizin de maçı var, kaybedecekler. Bugün burada yapılanlar hoş olmadı. Türk futbolu neden gelişmiyor, bugün en büyük örneğini gördük. Camia olarak bunu unutmayacağız. Gerçekten herkeste Fenerbahçe düşmanlığı var. Bunu anlamıyoruz. İnanılmaz bir durum. İnşallah bir daha Giresun'dan geçmeyiz" dedi.