İş arayanlar ve işverenler buluşuyor! Boğaziçi İstihdam Zirvesi başlıyor!

Boğaziçi İstihdam Zirvesi iş arayanlar ve işverenleri buluşturuyor. İş arayan herkesin kariyer yolculuğuna rehberlik edecek zirve 10-11 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İş arayanlar ve işverenler buluşuyor! Boğaziçi İstihdam Zirvesi başlıyor!

Üsküdar Belediyesi, Boğaziçi İstihdam Zirvesi ile on binlerce kişiyi iş sahibi yapacak buluşmaya ev sahipliği yapacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Türkiye’deki istihdam merkezleri arasında 1. seçilen Üsküdar İstihdam Merkezi ile iş arayanların kariyer hayatlarına kılavuzluk eden Üsküdar Belediyesi, zirve aracılığıyla Türkiye’nin istihdamına en büyük katkılardan birini sunacak.

İş arayanları ve işverenleri buluşturan Türkiye’nin en büyük istihdam platformlarından biri olan Boğaziçi İstihdam Zirvesi ile başta gençler olmak üzere iş arayan herkesin kariyer yolculuğuna rehberlik edecek. 

10-11 MAYIS TARİHLERİNDEN YAPILACAK

Üsküdar Belediyesi, 10-11 Mayıs tarihlerinde Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek dev zirve aracılığıyla Türkiye’nin istihdam sorununa nokta atışı çözümler sunacak. Zirve, 10 Mayıs Çarşamba günü, saat 10.30’da Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.