Uyuşturucu kullanıp beni dövüyor demişti! Ünlü mankenden bomba itiraf!

Son dönemde 'eşinden şiddet gördüğü' iddiası ve 'boşanma' haberleri ile gündeme gelen ünlü model Elif Ece Uzun, yaşadığı zor günleri paylaştı. İşte detaylar...

Uyuşturucu kullanıp beni dövüyor demişti! Ünlü mankenden bomba itiraf!

İkiz çocuklarının babası Mehmet Tuş tarafından şiddete uğradığını iddia eden ve bu nedenle eşiyle mahkemelik olan manken Elif Ece Uzun, son iki yılının çok kötü geçtiğini söyledi.

magazinbox.com'a verdiği röportajda yaşadıklarını anlatan ünlü manken bebeğini düşürdüğünü söyledi.

İşte o açıklamalar

Uzun, "Babamı Covid-19’dan kaybettim. Çok travmatik bir yılın hamileliğime denk gelmesinden dolayı evden hiç çıkmadım. Umarım bir an önce bu salgın sona erer ve benim gibi kimsenin canından can gitmez, sevdiklerini bu hastalığa kurban vermez. Hepimiz birbirimiz düşünerek hareket edip önlemlere uymak zorundayız, bugün bana yarın size" dedi.

"Babam malum ve daha bir sürü talihsizlik" 

"Son iki yılım çok zor geçti. Kızlardan önce beş aylık bebeğimi düşürdüm. Babam malum ve daha bir sürü talihsizlik. Şimdi bakıyorum 'ne kadar güçlüsün Elif, aferin sana' diyorum. Kızlar ışık oldu bana. Bin katı güzel her şey, çok şanslı hissediyorum şu an. Doğa bana çok iyi gelir, müzik, kitap okumak, sessizlik..."

"Şiddet gördüm" 

İş insanı Mehmet Tuş ile 1.5 yıl önce evlenen ve altı ay önce ikiz bebeklerini kucağına alan manken Elif Ece Uzun, eşinin uyuşturucu kullandığını ve kendisinden şiddet gördüğünü söylemiş ve uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Uyuşturucu kullanıp beni dövüyor demişti! Ünlü mankenden bomba itiraf! - Resim : 4

Elif Ece Uzun, uzaklaştırma kararının ardından 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' gerekçesiyle çekişmeli boşanma davası açmıştı. Sonra da şiddetin devam ettiğini ileri sürerek, ‘zorlama hapsi’ talebinde bulunmuştu.

"Yakıt aldığımız esnada saçımdan tutarak yere attı"

Eşinin korunma kararına rağmen ailesiyle birlikte Sakarya’ya yanına geldiğini belirten model, "Barışalım diye yalvardı, affettim. Aracımız seyir halindeyken boşanma davası nedeniyle tartışmaya başladık. 'O.. seni mahvedeceğim. Çocuklarımı alacağım. Sana vesikalık çıkaracağım’ diyerek hakaretlerde bulundu. Yakıt aldığımız esnada saçımdan tutarak yere attı, yerde sürükledi, tokat attı" demişti.

Mahkeme, Mehmet Tuş’un tedbir süresi sona ermeden Elif Ece Uzun’a yönelik tehdit ve hakaretlerinin devam ettiği gerekçesiyle üç günlük zorlama hapsine çarptırılmasına karar vermişti.