İSKİ su kesintisi nerede? Ümraniye'nin hangi mahallelerinde su kesintisi var? Ümraniye'de sular ne zaman gelecek?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından İstanbul'da su kesintileri gündemde. İSKİ su kesintisi nerede? Ümraniye'de yaşayan vatandaşların gözleri İSKİ'den gelecek haberde. Ümraniye'nin hangi mahallelerinde su kesintisi var? Ümraniye'de sular ne zaman gelecek?

İSKİ su kesintisi nerede? Ümraniye'nin hangi mahallelerinde su kesintisi var? Ümraniye'de sular ne zaman gelecek?

İSKİ su kesintisi nerede? İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan açıklamada Ümraniye ilçesinde su kesintisi yaşanacağı bildirildi. Ümraniye'nin hangi mahallelerinde su kesintisi var? 31 Mart Perşembe günü bugün İstanbul Ümraniye'de 6 saatlik bir su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Ümraniye'de sular ne zaman gelecek? Ümraniye ilçesinin 3 mahallesine 6 saat su verilmeyeceği ifade edildi. İşte detaylar...

İSKİ su kesintisi nerede? Ümraniye'nin hangi mahallelerinde su kesintisi var? Ümraniye'de sular ne zaman gelecek? - Resim : 1İSKİ SU KESİNTİSİ NEREDE?

Ümraniye ilçesinin 3 mahallesinnde 31 Mart perşembe günü su kesintisi yaşanacağı bildirildi.

ÜMRANİYE'NİN HANGİ MAHALLELERİNDE SU KESİNTİSİ VAR, NE ZAMAN GELECEK?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan açıklamada, Ümraniye ilçesinin; Yenişehir, Site ve Atakent mahallelerinde 31.03.2022 Perşembe günü saat 10.00 ile 16.00 saatleri aralığında 6 saat su kesintisi yaşanacak.

İSKİ su kesintisi nerede? Ümraniye'nin hangi mahallelerinde su kesintisi var? Ümraniye'de sular ne zaman gelecek? - Resim : 2

İSKİ'DEN GELEN AÇIKLAMA

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan açıklamada, "Sayın Abonemiz; bölgenizi besleyen ana isale hattında yapılması gereken zorunlu iyileştirme çalışmaları nedeniyle Ümraniye ilçesi; Yenişehir, Site ve Atakent mahallelerine 31.03.2022 Perşembe günü (Bugün) saat 10.00 ile 16.00 saatleri arasında 6 saat süreyle su verilemeyecektir. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder bilgilerinize sunarız." ifadelerini kullandı.