İŞKUR ‘dan personel alımı! Ayda 8.500 TL maaş verilecek!

İş arayanları sevindiren haber Türkiye İş Kurumu’ndan geldi. Personel alacağını belirten İŞKUR 18-50 yaş arası personel alacağını açıkladı. Peki başvurular nereden ve nasıl yapılır? Şartlar nelerdir? Hangi pozisyonlarda alım yapılacak? İşte ayrıntılar…

İŞKUR ‘dan personel alımı! Ayda  8.500 TL maaş verilecek!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sürekli olarak alım yapmaktadır. Her sene binlerce vatandaşı iş olanağı sağlayan kurum Ayda 8.500 TL maaşla 81 ilde alım yapılacağını duyurdu.   18-50 yaş arası ilkokul mezunu personel alımı yapacağını duyuran İŞKUR Ocak 2023 için de hazırlıklarını yapıyor. En çok alımın yapılacağı sektörler arasında hizmet sektörü ön plana çıktı. Özellikle garson ve kurye gibi alanlar da alımların yoğun olduğu tespit edildi.

 

İŞKUR 87 bin kişinin farklı farklı iş kollarında istihdam edileceğini duyurdu. Alım yapılacak sektörler tek tek açıklanırken Alımların yoğun olarak yapılacağı sektörler arasında hizmet sektörü birinci sırada yer aldı. Garson ve kurye arayan şirketin sayısı da arttı. Başvurularda da yoğun artış tespit ediliyor.

 

POZİSYONLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ