ÇAYKUR İŞKUR üzerinden en az lise mezunu işçi alacak! ÇAYKUR işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

ÇAYKUR duyurdu! 1365 mevsimlik işçi alınacak. Trabzon ve Giresun'daki 49 çay fabrikasında istihdam edilmek üzere 1041 beden işçisi, 166 meslek lisesi ve dengi okul mezunu, 85 çay eksperi, 52 engelli geçici işçi, 21 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere mevsimlik işçi alınacak. Peki, ÇAYKUR işçi alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır? ÇAYKUR işçi alımı başvurusu ne zaman? Başvuru şartları ne? İşte detaylar…

ÇAYKUR İŞKUR üzerinden en az lise mezunu işçi alacak! ÇAYKUR işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

ÇAYKUR işçi alımı 2023 başvuruları başlıyor! ÇAYKUR işçi alımı için harekete geçti. Fabrika sayısını 49’a çıkaran ÇAYKUR Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki fabrikalara 1365 mevsimlik işçi alınacak. Açıklama ÇAYKUR’dan geldi.

İkizdere ve Çamlıhemşin çay fabrikaları ile fabrika sayılarının 49'a yükseldiği ifade edilen açıklamada, Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki 49 çay fabrikasında istihdam edilmek üzere 1041 beden işçisi, 166 meslek lisesi ve dengi okul mezunu, 85 çay eksperi, 52 engelli geçici işçi, 21 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplam 1365 mevsimlik işçi alınacağı aktarıldı.

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

ÇAYKUR işçi alımı, İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. İnternet üzerinden de yapılabilecek mevsimlik işçi başvurularının 29 Mart’ta başlayacağı ve 3 Nisan Pazartesi sona ereceği bildirildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NE?

ÇAYKUR’a işçi alımı için başvurularda ikametgah şartı aranıyor. İşe başlayan mevsimlik işçiler için aynı yerde 5 yıl görev yapma zorunluluğu bulunuyor.

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI KURASI NE ZAMAN?

ÇAYKUR’dan yapılan açıklamada, tüm illere ait noter kurasının 14 Nisan Cuma günü Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda gerçekleştirileceği ifade edildi.