İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den aşk itirafı geldi

Nişanlısıyla nişan atan Survivor şampiyonu İsmail Balaban aradığı aşkı İlayda Şeker de bulmuştu. İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan aşk itirafı da geldi. Şeker sevgilisiyle birlikte araç içerisindeki pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Bir de not ekledi.

İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den aşk itirafı geldi

İsmail Balaban Survivor 2021’in şampiyonu olmuş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak İsmail Balaban, şampiyonluğu kadar dikkat çeken diğer bir yanı da özel hayatı olmuştu.

İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den aşk itirafı geldi - Resim : 1

Çıkan haberlerden de bilindiği gibi İsmail Balaban Survivor 2021’de yarışırken şampiyon olduktan sonra nişanlısı Gamze Atakan ile ayrılmıştı.

Ayrılıkları da magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu. Hatta yarışma esnasında iletişim oyununu kazanan takımda İsmail annesi ile konuştuğunda annesinden nişanlısı Gamze Atakan için duyduğu sözler üzerine büyük üzüntü yaşamıştı.

İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den aşk itirafı geldi - Resim : 2

Anne Ümmü Gülsüm Balaban, İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan için, "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan" şeklinde yorumda bulunmuış ve sözleri gündem olmuştu.

Tüm bu gelişmelerin ardından Survivor’da bomba bir aşk çıktı. Nişanlısı ile yollarını ayıran İsmail Balaban aradığı aşkı kendisi gibi Survivor yarışmacısı olan İlayda Şeker’de buldu.

Daha önce aşk yaşadıkları da ortaya çıkan ikiliden aşk itirafı da geldi.

İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den aşk itirafı geldi - Resim : 3

“Seninle geçen her günüm çok özel”

İlayda Şeker birlikte aşk yağadığı sevgilisi İsmail Balaban ile araç içersinde çektiği pozu sosyal medya hesabından paylaşarak “Seninle geçen her günüm çok özel” notunu da ekledi. Zaten aşk yaşadıkları bilinen çiftin bu itirafıyla da aşk tescillenmiş oldu.

İkili daha önce de ATV üzerinde görüntülenmişti.

İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den aşk itirafı geldi - Resim : 4

Peki İlayda Şeker kimdir?

İlayda Şeker, yarışmaya katılmadan önce kendisinden şu sözlerle bahsetmişti: 1994 Nevşehir doğumluyum. 18 yaşına kadar ailemle birlikte Nevşehir Ürgüp’te yaşadım. Ailem hala orda yaşıyor. Daha sonra Sakarya’da üniversiteyi kazandım. Okulumu bitirdikten sonra İstanbul’a dedemlerin yanına yerleştim”