İsmail Hacıoğlu eski eşine geri döndü! Dudak dudağa pozları sosyal medyayı salladı

Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, projeleri kadar özel hayatı ile de sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile ilişkisini noktalandıran Hacıoğlu, eski eşi Duygu Kumarki ile barıştı. Yılbaşına birlikte giren çiftin dudak dudağa pozları sosyal medyayı salladı.

İsmail Hacıoğlu eski eşine geri döndü! Dudak dudağa pozları sosyal medyayı salladı

Son olarak “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde başrol oynayan İsmail Hacıoğlu, 2016 yılında Duygu Kaya Kumarki ile nikah masasına oturmuş, bu evlilikten Yemin adında bir de kızları olmuştu. Çift 2020 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Ayrılığın ardından İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran ile ilişki yaşamış, ancak bu ilişki çok sürmemişti. Son olarak gönlünü Aslıhan Gürbüz'e kaptıran oyuncu, geçtiğimiz Temmuz ayında ilişkisini noktalamıştı.

İsmail Hacıoğlu eski eşine geri döndü! Dudak dudağa pozları sosyal medyayı salladı - Resim : 1

 2016-2020 yılları arasında evli kalan İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kumarki yeni yıla da birlikte girdi. Çiftin, İsmail Hacıoğlu'nun ihaneti nedeniyle boşandığı iddia edilmişti. Ancak eski aşıklar arasında sürpriz bir gelişme yaşandı ve birlikte yılbaşı paylaşımı yaptılar. İkilinin dudak dudağa verdiği poz adeta sosyal medyayı salladı.

İsmail Hacıoğlu eski eşine geri döndü! Dudak dudağa pozları sosyal medyayı salladı - Resim : 2