İsmail Kartal ve öğrencileri çamurdan liderlik çıkardı

Sevgili okurlar, Trendyol Süper Lig’in 26.hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Yoğun yağışın ağırlaştırdığı Rizespor’un sahası açıkçası futbol oynanamayacak duruma geldi. 1 milyar euro değeri olan ligimizde futbol maçları, çamura dönen bu zeminlerde oynanmamalı. Umarım bu konuda gerekli olan şeyler yapılır.

İsmail Kartal ve öğrencileri çamurdan liderlik çıkardı - Resim : 1

RİZESPOR DOĞRU OYNADI

Oyunu değerlendirecek olursak ilk yarıda Rizespor etkili bir oyun oynadı ve aradığı golü 27.dakikada Minçev’in ayağından buldu. Reaksiyon göstermesi gereken Fenerbahçe, ağır zemine rağmen pas yapmaya çalıştı. Nitekim Rizespor ise bu zemine uygun olarak uzun top oynayıp pozisyona girdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İsmail Kartal ve öğrencileri çamurdan liderlik çıkardı - Resim : 2

FENERBAHÇE İKİNCİ YARIDA AÇILDI

Maçın ikinci yarısında İsmail Kartal, risk alarak 3 değişiklik birden yapıp sahadaki performansı hayal kırıklığı yaratan Krunic, Szymanski ve Cengiz’i oyundan alıp yerlerine Serdar Dursun, Mert Hakan ve İrfan Can Kahveci’yi dahil etti. Nitekim İrfan’ın kestiği ortada Serdar Dursun’un attığı golle Fenerbahçe beraberlik golünü buldu. Takımdan gönderilmesi düşünülen isimler arasında yer alan Mert Hakan’ın kazandığı topta Edin Dzeko’nun attığı golle Fenerbahçe maçta 2-1 öne geçti. Maçın kaderini değiştiren isimlerden olan İrfan Can Kahveci 90+3.dakikada attığı golle Fenerbahçe’nin maçı 3-1 kazanmasını sağladı. Sarı-lacivertli takım maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

İsmail Kartal ve öğrencileri çamurdan liderlik çıkardı - Resim : 3

İSMAİL KARTAL, HAMLELERİYLE KAZANDIRDI

Sarı-lacivertli takım, İsmail Kartal’ın hamleleriyle kritik 3 puan aldı. Fenerbahçe eğer şampiyon olmak istiyorsa fiziksel olarak güçlü durmasının yanı sıra psikolojik olarak da her şeye hazır olmalı. Şampiyonluk ancak birlik ve beraberlikle gelir.

İsmail Kartal ve öğrencileri çamurdan liderlik çıkardı - Resim : 4