İsmail Kartal ve taraftarlar çok mutlu olacak! İki müjde birden! Fenerbahçe'de takımın şah damarı geri dönüyor!

Trendyol Süper Lig’in 14.haftasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Fred ve Ferdi Kadıoğlu sevinci yaşanıyor. Takımın orta sahadaki en önemli ismi olan Fred ve Ferdi'nin bugün oynanacak müsabakaya ilk 11’de başlayacağı öğrenildi.

İsmail Kartal ve taraftarlar çok mutlu olacak! İki müjde birden! Fenerbahçe'de takımın şah damarı geri dönüyor!

Trendyol Süper Lig’de 14.haftanın kapanışı Kadıköy’de olacak. Fenerbahçe, Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 20.00’da başlayacak müsabakada Sivasspor’u ağırlayacak. Maçı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Mehmet Kısal yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Turgut Doman olacak.

İsmail Kartal ve taraftarlar çok mutlu olacak! İki müjde birden! Fenerbahçe'de takımın şah damarı geri dönüyor! - Resim : 1
Ferdi Kadıoğlu

 

FRED VE FERDİ DÖNÜYOR

Fenerbahçe’de sakatlığını atlatan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred bu maça ilk 11’de başlayacak. Sakatlığını atlatan Ferdi’nin de ilk 11’de müsabakaya başlaması bekleniyor. Sakatlığını atlatan bir diğer isim olan Alexander Djiku’nin ise yedek kulübesinde yer alması bekleniyor.

İsmail Kartal ve taraftarlar çok mutlu olacak! İki müjde birden! Fenerbahçe'de takımın şah damarı geri dönüyor! - Resim : 2
Fred

 

MUHTEMEL İLK 11

Fenerbahçe’nin Sivasspor maçı muhtemel ilk 11’i şöyle:

Livakovic, Osayi (Mert Müldür), Samet Akaydın, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fredi, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Edin Dzeko.