İsmail Kartal'dan çarpıcı karar! Fenerbahçe'de ilk 11 değişiyor! 8 futbolcu kızağa çekilecek

Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi H Grubu 3.haftasında Ludogorets ile oynayacağı maçta teknik direktör İsmail Kartal kadroda değişime gidecek. Kartal, ilk 11’den 8 futbolcuyu dinlendirerek ciddi bir kadro rotasyonu yapacak.

İsmail Kartal'dan çarpıcı karar! Fenerbahçe'de ilk 11 değişiyor! 8 futbolcu kızağa çekilecek

UEFA Konferans Ligi H Grubu 3.haftasında Fenerbahçe, Bulgar ekibi Ludogorets’i ağırlayacak. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 19.45’te başlayacak.

Müsabakayı İspanyol hakem Guillermo Cuadra yönetecek, Cuadra'nın yardımcılıklarını İspanyol Futbol Federasyonundan Guadalupe Porras Ayuso ve Alejandro Estevez Iglesias yapacak. Miguel Angel Ortiz Arias ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

İsmail Kartal'dan çarpıcı karar! Fenerbahçe'de ilk 11 değişiyor! 8 futbolcu kızağa çekilecek - Resim : 1

KARTAL ROTASYON YAPACAK

Bu müsabakada ilk 11’in büyük ölçüde değişecek. Teknik direktör İsmail Kartal, Pendikspor maçını düşünerek kadroda rotasyon yapacak.

Kartal’ın kalede Hatayspor maçında ufak bir sakatlık yaşayan Livakovic yerine İrfan Can Eğribayat’a şans vermesi bekleniyor. Kartal savunma dörtlüsünde Osayi’nin yerine sağ bekte Ferdi Kadıoğlu’na şans verecek, stoper ikilisi Becao ve Djiku’dan oluşacak, sol bekte ise Jayden Oosterwolde görev alacak.

İsmail Kartal'dan çarpıcı karar! Fenerbahçe'de ilk 11 değişiyor! 8 futbolcu kızağa çekilecek - Resim : 2

Kartal orta saha bölgesinde İsmail Yüksek ve Fred’i dinlendirecek, Crespo ve Zajc ikilisinin görev alması bekleniyor.

Sol kanatta Tadic’in yerine Kent’in on numara pozisyonunda Szymanski yerine Mert Hakan Yandaş, sağ kanatta ise İrfan Can Kahveci’nin yerine Cengiz Ünder’in şans bulması bekleniyor.

Kartal, ileri uçta ise Edin Dzeko yerine Batshuayi ve Umut Nayir arasında bir tercih yapacak.

İsmail Kartal'dan çarpıcı karar! Fenerbahçe'de ilk 11 değişiyor! 8 futbolcu kızağa çekilecek - Resim : 3

İşte muhtemel ilk 11:

İrfan Can, Ferdi Kadıoğlu, Becao, Djiku, Jayden Oosterwolde, Crespo, Zajc, Mert Hakan Yandaş, Kent, Cengiz, Umut Nayir (Batshuayi)