İsmail Kartal’dan sürpriz tercih! Kimse beklemiyordu! Sol beki geleceğin yıldız adayına teslim edecek

UEFA Konferans Ligi H Grubu 5.hafta maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin ilk 11’inde sürpriz yaşanacak. Teknik direktör İsmail Kartal, Ferdi Kadıoğlu’nun yokluğunda sol bek mevkisinde 18 yaşındaki Ahmet Necat Aydın’a forma verecek.

İsmail Kartal’dan sürpriz tercih! Kimse beklemiyordu! Sol beki geleceğin yıldız adayına teslim edecek

Trendyol Süper Lig’de lider konumda bulunan Fenerbahçe rotayı yeniden Konferans Ligi’ne çevirdi. Sarı-lacivertli takım bu akşam saat 23.00’da başlayacak olan müsabakada Danimarka ekibi Nordsjaelland deplasmanda karşılaşacak. Right to Dream Park'taki maçı Fransa Futbol Federasyonundan Jeremie Pignard yönetecek. Karşılaşma, Exxen platformundan canlı yayımlanacak.

İsmail Kartal’dan sürpriz tercih! Kimse beklemiyordu! Sol beki geleceğin yıldız adayına teslim edecek - Resim : 1

FENERBAHÇE'NİN EKSİKLERİ

Bu mücadele Fred, Dkiju, Ferdi, Becao, Serdar, Samet, Mert, Bartuğ, Emre Mor, Mert Hakan, Zajc, Lincoln ve Luan Peres oynayamayacak.

SOL BEKTE AHMET NECAT AYDIN SÜRPRİZİ

Sakat futbolcuların çok olması nedeniyle defans hattında Oosterwolde’nin stoperde oynaması ve yanında Yusuf Akçiçek’in forma şansı bulması bekleniyor. Defans bölgesinde bir sürpriz daha yaşanacak. NTV Spor’un haberine göre Ferdi’nin yerine sol bek mevkisinde U-19 takımından kadroya dahil edilen 18 yaşındaki Ahmet Necat Aydın forma giyecek. Fenerbahçe'nin genç yıldız adayları arasında gösterilen futbolcunun performansı büyük merak konusu oldu. 

İsmail Kartal’dan sürpriz tercih! Kimse beklemiyordu! Sol beki geleceğin yıldız adayına teslim edecek - Resim : 2

FENERBAHÇE KAZANIRSA GRUPTAN ÇIKACAK

Fenerbahçe bu maçı kazanması durumunda gruptan çıkmayı garantileyecek.

Grupta 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Fenerbahçe, 9 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. 8 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde 5 gol gördü.

Rakip Nordsjaelland, 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet sonucu topladığı 7 puanla 2. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe, Danimarka temsilcisini İstanbul'da oynanan maçta 3-1 mağlup etmişti.