İsmail Kartal’dan zorunlu tercihler! 7 futbolcu İstanbulspor maçında yok! İlk 11 sil baştan değişecek

Trendyol Süper Lig’in 19.hafta müsabakasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de sakat ve cezalı olmasının yanı sıra milli takımında bulunan 7 futbolcu maçta forma giyemeyeceği için ilk 11 değişecek. Sarı kart cezalısı olan İrfan Can Kahveci’nin yerine ilk 11’de Cengiz Ünder şans bulacak.

İsmail Kartal’dan zorunlu tercihler! 7 futbolcu İstanbulspor maçında yok! İlk 11 sil baştan değişecek

Trendyol Süper Lig’de heyecan 19.hafta maçlarıyla devam edecek. Fenerbahçe 7 Ocak Pazar günü İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak müsabaka öncesi Fenerbahçe’de sakat ve cezalı isimlerin yanı sıra Afrika Kupası’na giden toplamda 6 futbolcu oynayamayacak.

İsmail Kartal’dan zorunlu tercihler! 7 futbolcu İstanbulspor maçında yok! İlk 11 sil baştan değişecek - Resim : 1

İSTANBULSPOR MAÇINDA OYNAYAMAYACAK FUTBOLCULAR

Fenerbahçe’de Fred, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş kart cezalısı, Alexander Djiku ve Osayi Samuel Afrika Kupası nedeniyle milli takımlarında olduğu için, Zajc ve Becao ise sakat olduğu için maçta forma giyemeyecek.

İsmail Kartal’dan zorunlu tercihler! 7 futbolcu İstanbulspor maçında yok! İlk 11 sil baştan değişecek - Resim : 2

İLK 11'DE ZORUNLU DEĞİŞİKLİKLER

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel'in yokluğunda Mert Müldür'ün forma giymesi bekleniyor. Djiku ve Becao'nun yokluğunda ise stoperde Serdar Aziz, Oosterwolde ve Samet Akaydın arasında bir tercih yapılacak.

Fred’in yerine Crespo’nun, İrfan Can Kahveci’nin yerine ise Cengiz Ünder’in müsabakada oynaması bekleniyor.