Barcelona'dan, Fenerbahçe'ye! Ali Koç devreye girdi! Sansasyonel transfer!

İspanya ligi ekiplerinden Barcelona'nın yıldız kalecisi Inaki Pena'nın adı Fenerbahçe ile anılıyor. Bu transfer için Başkan Ali Koç'un devrede olduğu ve Katalan kulübünün, Pena'nın tekrar Türkiye'ye gitmesine sıcak baktığı öğrenildi.

Barcelona'dan, Fenerbahçe'ye! Ali Koç devreye girdi! Sansasyonel transfer!

Altay Bayındır'ın kötü performansı nedeniyle 24 yaşındaki kaleciyle rekabet edebilecek bir file bekçisi arayan Fenerbahçe için flaş bir iddia geldi. İspanyol basınından Sport, geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Barcelona'da olan İnaki Pena'nın, Sarı-lacivertlilere transfer olabileceğini iddia etti.

INAKİ PENA'NIN BARCELONA İLE SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

İspanyol basınından Sport'un haberine göre; Fenerbahçe'nin, Barcelona ile yeni sözleşme için anlaşan Pena'yı kadrosuna kiralık olarak katacağı iddia edildi. Kalede rekabet yaratmak isteyen yönetim transfer için elinden geleni yapacak. Ayrıca Katalan kulübünün, Pena'nın tekrar Türkiye'ye gitmesine sıcak baktığı vurgulandı.

SARI-KIRMIZILI KULÜPTE FORMA GİYMİŞTİ

2021-2022 sezonunun devre arası transfer döneminde Galatasaray'a kiralanan İspanyol eldiven, 8 mücadelede kaleyi korumuş ve 11 gol yemişti.

GALATASARAY TEKRAR GİRİŞİMDE BULUNMUŞTU

Sarı-kırmızılılar, sezon başında Inaki Pena'yı yeniden kadroya katmak için Barcelona'yla görüşmüştü ancak İspanyol devi, yedek kalecisini kiralık olarak yeniden bırakmak istememişti. Inaki Pena bu sezon Barcelona formasıyla toplam 3 maçta forma giydi. Toplam 5 gol yerken, 1 maçta da gole kalesini kapattı.

Fenerbahçe transfer için önümüzdeki günler görüşme yapması bekleniyor.