Başı hamile bedeninden koparılmış bulundu

İspanya'da kan donduran vahşet. Kadına cinayetleri dünyanın her yerinde devam ediyor. 36 yaşındaki hamile Isabell Elena Raducanu çıplak, başı vücudundan ayrılmış halde bulundu. Kadının sevgilisi tarafından katledildiği ortaya çıktı.

Başı hamile bedeninden koparılmış bulundu

İspanya'nın Costa Blanca kasabasında büyük bir dehşet yaşandı. 8 yaşında bir kızı ve şu anda hamile olan Isabell Elena Raducanu isimli seks işçisi kadın, bebeğinin babası tarafından katledildi. Hamile kadını önce bıçak darbeleriyle öldüren cani sevgili, bedeninde bir can taşıyan kadının kafasını kesti.

Romen olduğu açıklanan Isabell Elena Raducanu'nun 6 aylık hamile olduğu belirlenirken, sevgilisi Juan Vicente Valencia'da yakalandı. Yerel basında çıkan haberlere göre talihsiz kadının vücudunda çok sayıda bıçak darbesi vardı.

İspanya'nın saygın gazetelerinden El Pais'e göre Raducanu'nun 8 yaşında bir kızı bulunuyor. Kasabanın bağlı olduğu Xativa Belediye Başkanı Roger Cerda Boluda, kasabanın yas tuttuğunu ifade ederek, "Burası kadınlar için güvenli, herkesin eşit yaşadığı bir kasabadır. Şiddetin her türlüsünü reddediyoruz" dedi.

Arkadaşından duygusal veda

Raducanu'nun birlikte çalıştığı arkadaşı Magnolia Molina Dominhues, arkadaşı adına adaletin sağlanması için tüm seks işçileri olarak birlikte hareket edeceklerini söyledi. "Küçük kızına verdiğin tüm sevgiyi vermeyece çalışacağım" diyen Dominhues, "Sen herkesin sevdiği, insanlara kendisini iyi hissettiren bir insandın. Seni sonsuza kadar seveceğiz" diyerek duygularını dile getirdi.