İspanya’dan Fenerbahçe ve Trabzonsporluları yıkan haber! Dünya devi iki yıldızın transfer için harekete geçti!

İspanyol ekibi Sevilla, Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır ve Fenerbahçe’nin gündeminde olan Dominik Livakovic’den birini transfer etmek istiyor. İspanyol ekibinin Uğurcan Çakır için 6 milyon euro bonservis teklif ettiği belirtildi.

İspanya’dan Fenerbahçe ve Trabzonsporluları yıkan haber! Dünya devi iki yıldızın transfer için harekete geçti!

Trabzonspor’un 2021-2022 yılında kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan kaleci Uğurcan Çakır, yeni sezona iyi bir giriş yaptı. 27 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Avrupa takımlarının radarında bulunurken yeni bir gelişme yaşandı.

İspanyol AS’ın haberine göre Sevilla, YassineBounou’yu Al Hilal’e satınca kaleci transferi yapmak için harekete geçti. Sevilla’nın hedefindeki kalecilerin Fenerbahçe’nin gündeminde olan Dominik Livakovic ve Trabzonspor’un kaleci Uğurcan Çakır olduğu ifade edildi.

İspanya’dan Fenerbahçe ve Trabzonsporluları yıkan haber! Dünya devi iki yıldızın transfer için harekete geçti! - Resim : 1
Uğurcan Çakır

 

SEVILLA'NIN TEKLİFİ BELLİ OLDU

Sevilla’nın Uğurcan Çakır için 6 milyon euro teklif ettiği belirtildi. Haberde Uğurcan Çakır’ın Avrupa’da oynamak istediğine dikkat çekildi.

Trabzonspor'un Uğurcan Çakır için 10 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 25 pay talep ettiği iddia ediliyor.

FENERBAHÇE'NİN İSTEDİĞİ LIVAKOVIC DE LİSTEDE

Sevilla’nın Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Livakovic’i de düşük maliyetli olduğu için listeye aldığı ve harekete geçebileceği kaydedildi.

İspanya’dan Fenerbahçe ve Trabzonsporluları yıkan haber! Dünya devi iki yıldızın transfer için harekete geçti! - Resim : 2
Livakovic

 

UĞURCAN ÇAKIR'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Öte yandan Uğurcan Çakır, Galatasaray’ın kendisini transfer etmek istediğine yönelik haberlere ilişkin olarak, "Galatasaray veya Avrupa, kulübümüz ne derse o. Hala o noktadayım ve böyle devam edeceğim." yanıtını vermişti.

Ayrıca Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün menfaatleri doğrultusunda Uğurcan Çakır’ın Avrupa’ya transfer olabileceğini açıkladı.