İsrail askerlerinin toplanma merkezi görüntülendi

İsrail'in Gazze'ye başlattığı bombardımanların ardından  İsrail ordusu, seferberlik ilan ederek ülke dışındaki ve ülkedeki yedek askerleri göreve çağırmıştı. Ordunun toplanma merkezi görüntülendi. Askerler için motivasyon yemeği de düzenlendi

İsrail askerlerinin toplanma merkezi görüntülendi

İsrail askerlerinin, Gazze sınırındaki toplanma merkezleri görüntülendi. İsrail ordusu, Hamas’a karşı başlattığı Demir Kılıçlar Operasyonu sonrasında seferberlik ilan ederek ülke dışındaki ve ülkedeki yedek askerleri göreve çağırmıştı. Orduya katılan askerler otobüslerle sınır hattına getirildi.

İsrail askerlerinin toplanma merkezi görüntülendi - Resim : 1

TOPLANMA MERKEZİ GÖRÜNTÜLENDİ 

Gazze sınırına getirilen yüzlerce İsrail askerinin bekleyişini sürdürdüğü sınır hattındaki toplanma merkezi görüntülendi. Toplanma merkezinde bir araya gelen askerler için motivasyon yemeği de düzenlendi. İsrailli sivil gönüllüler, sınır hattındaki toplanma merkezine gelerek ordudaki rütbeli askerler ve yedek askerler için yemekler hazırladı.

İsrail askerlerinin toplanma merkezi görüntülendi - Resim : 2

Sınır hattının bir tarafında bombardıman dumanı bir tarafında ise barbekü dumanı
Abluka altındaki Gazze’de sivil ölümlerin yaşandığı bombardıman devam ederken, yükselen dumanların, sınırın diğer tarafındaki barbekü dumanıyla aynı gökyüzünde buluşması, savaşın acı tarafını bir kez daha gözler önüne seriyor.

İsrail askerlerinin toplanma merkezi görüntülendi - Resim : 3