İsrail Başbakanı Netanyahu, Gazze sınırındaki askerleri ziyaret etti: Bir sonraki aşamaya hazır mısınız?

Gazze sınırındaki askerleri ziyaret eden İsrail Başbakanı Netanyahu, bir askere ''Bir sonraki aşamaya hazır mısınız?'' diye sordu.

İsrail, kara harekatı için Gazze sınırındaki tank ve kara birliklerini yoğunlaştırırken, Başbakan Netanyahu da sınırdaki askerleri ziyaret etti. Netanyahu, bir askere "Bir sonraki aşamaya hazır mısınız?" diye sordu. Paylaşıma bir de not düşen Netanyahu, "Gazze Şeridi'ndeki savaşçılarımızla ön saflarda. Hepimiz hazırız" ifadelerini kullandı.

24 SAATLİK SÜRE DOLDU

7 Ekim'de Hamas'un Aksa operasyonu ile başlayan kanlı çatışmalar, bölgede yoğun bir şekilde devam ediyor. Gazze'yi abluka altına alan İsrail'in sivillerin bölgeyi terk etmesi için verdiği 24 saatlik süre doldu.

TANKLAR GAZZE SINIRINDA SIRALANDI

Gazze sınırının kuzey noktasında bulunan Sderot'a hazırlığını arttıran İsrail bir yanda da sınıra yığınak yapıyor. Gazzelilerin kuzeyden güneye hareket etmesini isteyen İsrail'e ait tanklar kara harekatı için Gazze sınırında sıralandı. Aynı zamanda kara birlikleri de tank ve zırhlı aracın sevk edildiği noktalarda bekleyişini sürdürüyor.

"HEPİMİZ HAZIRIZ"

İsrail Başbakanı Netanyahu, sınırları askere bir ziyarette bulundu. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Netanyahu, bir askere "Bir sonraki aşamaya hazır mısınız?" diye sordu. Paylaşıma not düşen Netanyahu, "Gazze Şeridi'ndeki savaşçılarımızla ön saflarda. Hepimiz hazırız" dedi.