İsrail yine sivilleri hedef aldı! Han Yunus'ta okul vuruldu!

Gazze'de bombardıman devam ederken bölgeden son dakika bilgisi geldi. İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde yerlerinden edilmiş ailelerin kaldığı okulu vurdu. Ayrıca yine bölgeden gelen bilgiye göre, İsrail savaş uçakları Gazze'ye yardım için geçici olarak açılan Refah Sınır Kapısını da vurdu.

İsrail'in bombardımanlarıyla yerle bir olan Gazze'ye, Refah Sınır Kapısı'nın açılmasıyla yardım TIR'ları geçiş yaptı.Birleşmiş Milletler (BM) 20 adet yardım tırının Gazze’ye geçtiğini duyurdu. BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Martin Griffiths, “Sınırdan geçen yardımlar, Gazze halkına temel malzemelerin sağlanması için sürdürülebilir çabanın başlangıcı olabilir. Bu ilk konvoy son konvoy olmamalı” dedi.

YAKITA İZİN VERİLMEDİ

Gazze tarafına geçen ilk kamyonlar arasında, gıda ve tıbbi malzemelerin olduğu belirtildi. İsrail, gıda ve tıbbi malzemenin bulunduğu kamyonlarda Gazze’ye yakıt taşınmasına izin vermedi. 

SINIR KAPISI VURULDU! 

Yardımların sağlandığı Refah Sınır Kapısı, İsrail savaş uçaklarının hedefi oldu. Bölgeden gelen bilgiye göre İsrail savaş uçakları Gazze'ye yardım için geçici olarak açılan sınırı vurdu.

REFAH SINIR KAPISI VURULDU

İSRAİL, HAN YUNUS'TA OKUL VURDU

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde yerlerinden edilmiş ailelerin kaldığı okulu vurdu.

İsrail Han Yunus'ta okul vurdu