İsrailli doktorlardan insanlık dışı çağrı! Şifa Hastanesi'nin bombalanması için bildiri yayımladılar!

İsrail tarafından Gazze Şeridi'nde başlatılan saldırılarda siviller hedef alınırken İsrailli bir grup doktordan insanlık dışı bir çağrı geldi. Doktorlar, Şifa Hastanesi'nin bombalanmasını isterken bir bildiri imzaladı. İsrail ordusunca Şifa Hastanesi'nin bombalanmasının "meşru hak" olduğu iddia edildi.

İsrailli doktorlardan insanlık dışı çağrı! Şifa Hastanesi'nin bombalanması için bildiri yayımladılar!

Gazze  Şeridi'nde İsrail tarafından sivillere yönelik başlatılan bombardımanlar hız kesmezken, skandal bir çağrı da İsrailli doktorlardan geldi.

HASTANE BOMBALANSIN DİYE BİLDİRİ YAYIMLADILAR! 

Bir grup İsrailli doktor, Şifa Hastanesi'nin bombalanmasını isterken bir bildiri imzaladı. Söz konusu bildiride, İsrail ordusunca Şifa Hastanesi'nin bombalanmasının "meşru hak" olduğu iddia edildi.

Kendilerine "İsrail Askerlerinin Hakları İçin Doktorlar" adını veren grup tarafından yazılan bildiriyi, sağlık sisteminde çalışan doktorlar imzaladı.

Gazze'nin kuzeyindeki hastanelerde tedavi gören yaralıların ambulanslarla bölgenin güneyine tahliye edilebileceği öne sürülen bildiride, Gazze'nin en büyük hastanesi olan Şifa'nın "Filistinli silahlı grupların" üssü olduğu iddia edilerek bombalanması istendi.

Daha önce de 47 haham tarafından imzalanan ve benzer iddialar doğrultusunda Şifa Hastanesi'nin bombalanmasını içeren bir bildiri yayımlanmıştı.