"Erkekliğime hakaret etti" diyerek katletti

İstanbul Aksaray'da 57 yaşındaki Selamettin Ç., Tacikistan uyruklu Makhfırat Ashurova'yı "Erkekliğime hakaret etti" diyerek katletti. Olayın ardından Selamettin Ç. polisi arayarak kendini ihbar etti.

"Erkekliğime hakaret etti" diyerek katletti

İstanbul’da bir erkek, Makhfırat Ashurova adlı kadını öldürdü. Kadın cinayeti faili erkek ifadesinde, ‘erkekliğine küfür ve hakaret etmesinden dolayı olayı gerçekleştirdiğini’ söyledi.

Aksaray Mahallesi Küçüklanka Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda dün öğle saatlerinde, Tacikistan Uyruklu 41 yaşındaki Makhfırat Ashurova adlı kadının evine gelen 57 yaşındaki Selamettin Ç. tabanca ile Ashurova’yı öldürdü. Olayın ardından Selamettin Ç. polisi arayarak kendini ihbar etti.

Erkek şiddetine bahane "Erkekliğine küfür ve hakaret"

Olay yerine giden Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekiplere teslim olan Selamettin Ç. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Hayatını kaybeden Makhfırat Ashurova’nın cansız bedeni ise adli tıp kurumuna kaldırıldı. Şubeye getirilen şüphelinin ifadesinde, yıllardır arkadaş olarak görüştüğü Tacikistan uyruklu Makhfırat Ashurova’nın kendisini tehdit ettiği, küfür ve hakaret ettiğini söylediği belirtildi. Cinayeti işlediğini itiraf eden şüpheli şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.