Film sahnesi gibi kaza! Hareket halindeki araçtan yola düştü

İstanbul Arnavutköy’de ehliyetsiz sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrulan araçtan iki kişi, araç hareket halindeyken yola fırladı. Genç, araçtan düştükten sonra ayağı kalkıp yürümeye devam etti. O film gibi kaza sahnesini güvenlik kamerası anbean kaydetti.

Arnavutköy - İstanbul Havalimanı yolu Çardaktepe mevkiinde meydana gelen kazada, 18 yaşından küçük olan ve ehliyetleri olmayan 3 genç gezintiye çıktı. Önlerindeki kamyoneti sollamak isteyen ehliyetsiz genç, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu esnada otomobil orta refüje çarparak takla atarak sürüklenmeye başladı.

Burunları bile kanamadı

Kamyonun önünde takla atarak sürüklenmeye başlayan otomobildeki arkada oturan şahıs, kapının açılmasıyla yola düşerek hemen refüje çıkarken, önde bulunan bir kişi ise otomobilin durmasına yakın kapıdan çıktı. Otomobilden yola düşen iki kişi burnu bile kanamadan kurtulurken, araçtaki diğer arkadaşları ise yaralanarak Arnavutköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Film sahnesi gibi kaza 

Arnavutköy'de otomobilin takla atarak sürüklendiği ve araçtakilerin yola düştüğü o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kamyonu geçmeye çalışan otomobilin takla attığı ve içindeki bir kişinin yola düşerek refüje çıktığı, diğer kişinin ise aracın durmaya yakın düştüğü ve vatandaşların yardım ettiği görülüyor.