Eli bıçaklı gaspçılar, girdikleri markette böyle yakalandı

Bağcılarda iki gaspçı girdikleri üç ayrı marketteki çalışanları bıçak zoru ile etkisiz hale getirdi. Markette alışveriş yapan müşterilere aldırmayan bıçaklı gaspçılar 4 günde 3 ayrı marketi soydu.

İstanbul Bağcılar’da 4 günde seri olarak gasp olayları yaşandı. Yüzlerini sağlık maskesi ile kapatan gaspçılar ellerinde ki bıçaklarla çalışanları tehdit etti. Bıçak tehdidi ile açtırdıkları kasadaki tüm paraları alıp kaçtı.

Yaşanan ilk gasp olayının ardından Gasp Büro Amirliği polisleri bölgede devriye atmaya başladı. Bıçaklı gaspçılar aynı bölgedeki marketleri hedef almıştı.

Yapılan çalışmalar sonucu polis bıçaklı gaspçıların bir markete girdikleri ve çalışanları rehin aldıkları bilgisini aldı. Olay yerine gelen polis içeride çalışanların zarar görmemesi için operasyon yapmadı. Market dışında pusu kurdu.

Bıçaklı gaspçılar kasadan aldıkları paralar ile marketten çıktı. Ancak pusuda bekleyen polis ekipleri iki bıçaklı saldırganı kıskıvrak yakalayarak yere yatırıp gözaltına alındı. Asayiş Şube Gasp büro Amirliğinde sorgulanan iki gaspçı çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.