İstanbul dün gece Texas'a döndü! Pusu kurup kurşun yağdırdılar, silahlı çatışma çıktı! O anlar kamerada!

Eyüpsultan'da gerçekleşen olayda motosikletli ve kasklı iki saldırgan, takip ettikleri otomobilin önünü kesip kurşun yağdırdı. Sürücünün de karşılık vermesi üzerine silahlı çatışma çıktı. Kurşunlar etraftaki binalara da isabet etti. Ekipler, tarafları yakalamak üzere inceleme başlattı.

Dün saat 22.00 sıralarında Eyüpsultan Sakarya Mahallesi’nde yaşanan olayda, otomobille sokağa giren sürücünün, ilerlediği esnada kendisini takip eden motosikletli iki şahıs tarafından önü kesildi. O esnada kasklı 2 saldırgandan biri silahını çıkartarak sürücüye ateş açtı. Sürücüye saniyelerce kurşun yağdıran saldırganlara sürücünün de karşılık vermesi ile silahlı çatışma çıtkı. Çatışma motosikletli şahısların olay yerinden kaçması ile son buldu.

ARACINDAN İNİP KARŞILIK VERDİ

Otomobil sürücüsünün aracından inip kurşunlara karşılık vermesi ile sonlanan olayda saldırganlar hızla kayıplara karışırken, sokakta bekleyen şahıs ise bir süre sonra aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Yaşananlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde, motosikletli ve kasklı saldırganlar otomobilin önünü kesiyor. Saldırgan ardından silahla ateş açarak kaçıyor. Araçtan inen şahıs ise silahla karşılık veriyor. Ardından taraflar sokaktan uzaklaşarak kaçıyor.

ÇOK SAYIDA MERMİ KOVANI BULUNDU

Olayın ardından mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Güvenlik şeridi çekerek önlem alan olay yeri inceleme ekipleri, kovanları delil torbasına koydu. Çatışma esnasında birçok mermi çevredeki binaların duvarlarına da isabet etti. Olay nedeniyle ise vatandaşlar bir süre panik yaşadı. Olay yerinde çalışmalarını bitiren polis ekipleri, tarafları tespit etmek ve yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul dün gece Texas'a döndü! Pusu kurup kurşun yağdırdılar, silahlı çatışma çıktı! O anlar kamerada! - Resim : 1