Müge Anlı'nın neden pantolon giymediğini öğrenince çok şaşıracaksınız...

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında işlediği konularla gündemden inmeyen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girdi. Düğünden sonra Anlı'nın sevenleri özel hayatını araştırmaya koyuldu. Anlı'nın ilgiyle izlenen programında neden pantolon giymediğini öğrenince çok şaşıracaksınız...

Müge Anlı'nın neden pantolon giymediğini öğrenince çok şaşıracaksınız...

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı canlı yayında evlilik kararı aldığını tüm Türkiye'ye duyurmuştu. Sade bir törenle evlenen Anlı, sosyal medyadan sık sık paylaşım yapmasına rağmen henüz düğün paylaşımı yapmadı. 

Evlendikten sonra Instagram hesabında soyadını Yüzbaşıoğlu olarak değiştiren Anlı'nın özel hayatı ise sevenleri tarafından mercek altına alındı. Anlı'nın ilgiyle izlenen programında neden pantolon giymediğini öğrenince çok şaşıracaksınız...

"Özel bir nedeni yok"

Programda giydiği kıyafetlerle ilgili konuşan Anlı, "Belirli bir tarz var etek boyu var göğüs boyu var, koy boyu var aynı şekilde yıllardır böyle" dedi. 

Elbise dışında hiçbir şey giymeyen Anlı'nın neden pantolon giymediği izleyciler tarafından merak ediliyordu. Anlı konuya çıklık getirerek, "Özel sebebi yok, kendime elbise yakıştırıyorum" ifadelerini kullandı.