Esenyurt'ta servis midibüsünün ezdiği genç feci şekilde can verdi

İstanbul Esenyurt'ta servis midibüsünün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince kaldırımda yürüyen Emre Ağbulak'a (21) çarptı. Midibüsün altında kalan genç feci şekilde can verdi. O anlar cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Osmangazi Mahallesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, servis midibüsünü kullanan sürücü, Esen Caddesinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Midibüs, kaldırımda yürüyen Emre Ağbulak(21) isimli kişiyi de altına alarak sürükledi.

Sürüklenen servis midibüsü kaldırımdaki bir ağaca çarparak durdu. Olay sonrası kazayı yara almadan atlatan sürücü ve midibüste bulunan yolcular aşağı indi. Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

 Midibüsün altında kalan genç hayatını kaybetti

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri midibüsün altında kalarak ağır yaralanan Emre Ağbulak'ı kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu midibüsün altından ağır yaralı olarak çıkarılan Ağbulak, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan Ağbulak'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis ekipleri kaza sonrası ismi öğrenilemeyen sürücüyü gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Kazanın meydana geldiği yerde olay yeri çalışması yapan polis ekipleri çevredeki iş yerlerinin de kameralarını inceleme altına aldı.