Üniversiteli kıza taşlı saldırı kamerada

İstanbul'da üniversite öğrencisi genç kız okuluna giderken dehşeti yaşadı. Aslı Gizem U.’nun arkasından yaklaşan saldırgan taşla Aslı Gizem U.’nun başına vurdu. Genç kız hastanede tedaviye alınırken saldırgan polis tarafından yakalandı. Tutuklanan saldırganın benzer bir saldırı olayına daha çıktı.

Üniversite öğrencisi Aslı Gizem U. sabah saat 07.30’da okula gitmek için kaldığı öğrenci yurdundan çıktı. Aslı Gizem U. Eyüp, Emniyettepe Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi üzerinde otobüsten indi. Üniversite binasına gitmek üzere yolun karşısına geçen genç kızın peşinden bir kişi kendisini takip etmeye başladı.

Takip edildiğinden şüphelenen genç kız adımlarını hızlandırdı. Bu sırada arkasından gelen şüpheli bir anda yerden eline taş aldı. Hiçbir şey söylemeden genç kızın başına taşla vurmaya başlayan saldırgan genç kızın bağırmaları üzerine olay yerinden kaçtı. Şoke olan genç kız yakında bulunan okuluna giderek yardım isterdi.

Talihsiz genç tedavi altına alındı

Aslı Gizem U.’ya ilk müdahaleyi okulun güvenlik görevlileri yaptı. Genç kız Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedavi edildi.

Tutuklandı

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri güvenlik kamera kayıtlarından şüphelinin eşkalini belirledi. Başka bir kadının da karnına taş attığı öğrenilen şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.