'Siyanürle intihar'da flaş gelişme!

İstanbul Fatih'te geçtiğimiz yıl evlerinde ölü bulunan 4 kardeş Cüneyt Yetişkin, Oya Yetişkin, Kamuran Yetişkin ve Yaşar Yetişkin hakkındaki soruşturmada flaş gelişme. Siyanürle intihar eden kardeşlerden hangisinin o notu yazdığı ortaya çıktı.

'Siyanürle intihar'da flaş gelişme!

İstanbul'un Fatih ilçesi Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'nde evlerinde ölü bulunan 4 kardeş Cüneyt Yetişkin, Oya Yetişkin, Kamuran Yetişkin ve Yaşar Yetişkin hakkında devam eden soruşturma flaş bir gelişme yaşandı. Siyanür içerek hayatlarına son veren 4 kardeşin yaşadığı evin kapısında "Dikkat siyanür var" notu bulunmuştu.

İnsanları uyarmak ve korumak için kapıya asılan notun Oya Yetişkin tarafından yazıldığı sanılıyordu ancak yapılan incelemede notun Cüneyt Yetişkin tarafından yazıldığı anlaşıldı. Cüneyt Yetişkin ailenin en küçük üyesiydi. Notu yazanın Cüneyt Yetişkin olması, intihar için hazırlığın da kendisi tarafından yapılmış olabileceği şüphelerini doğurdu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca 6 Kasım 2019'da Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'ndeki bir dairede Cüneyt (48), Oya (54), Kamuran (60) ve Yaşar Yetişkin (56) kardeşlerin cesedinin bulunmasıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Olayın ardından ön otopsi raporunu hazırlayan ve ölümlerin siyanürden kaynaklandığını tespit eden Adli Tıp Kurumu, detaylı incelemeleri tamamlayarak otopsi raporlarını savcılığa gönderdi.

Adli Tıp Kurumunun incelemesinde, ölümlerin siyanür zehirlenmesinden kaynaklandığı belirtildi.

Savcılığının talebi üzerine, kardeşlerin toplu olarak ölü bulunduğu evin kapısına asılı "Dikkat siyanür var" notunu da inceleyen Adli Tıp Kurumu, Oya Yetişkin'in yazdığı tahmin edilen bu notun, en küçük kardeş Cüneyt Yetişkin tarafından yazıldığını tespit etti.

Savcılığın, olayın meydana geldiği evde bulunan bir sıvının inceleme raporunu beklediği öğrenilirken, soruşturmanın raporlar tamamlandıktan sonra sonuçlanacağı bildirildi.