Şehit olan polis memurunun cenazesi Adli Tıp Kurumuna sevk edildi

İstanbul Fatih’te aranan bir şahsı yakalamak için evinin önünde beklerken aranan şahıs tarafından başına atılan bir cisim sonucu ikinci katın merdivenlerden aşağı düşerek şehit olan polis memuru Zafet Mat'ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Şehit olan polis memurunun cenazesi Adli Tıp Kurumuna sevk edildi

İstanbul Fatih’te aranan bir şahsı yakalamak için evinin önünde beklerken aranan şahıs tarafından başına atılan bir cisim sonucu ikinci katın merdivenlerden aşağı düşerek şehit olan polis memurunun cenazesi Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Zafer Mat (48) kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Şehit olan polis memurunun cenazesi sabah saat 07.00 sıralarında Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Şehit polis memuru için saat 12.00 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi. Şehidin cenazesi memleketi Yozgat’ta pazartesi cenaze namazından sonra düzenlenen törenle toprağa verilecek.

Diğer yandan  Zafer Mat'a taş atarak şehit olmasına neden olan şüpheli Burhan B. adliyeye sevk edildi. 

Şüpheli Burhan B.(42), Cinayet Bürodaki sorgusunda olay saatinde evinde olduğunu, polis memuru Zafer Mat'ın kapıyı çaldığını, kapıyı açmamak için taş attığını söyledi. Şüpheli Burhan B., polis memurunun düştüğünü görünce kaçtığını da anlattı. Burhan B.'nin 16 suçtan sabıka kaydı olduğu belirlendi.