Anne ve bebeğin mucize kurtuluşu! Saniyelerle kurtuldular

İstanbul Gaziosmanpaşa’da oto yıkamada çalışan ehliyetsiz çırak dehşet saçtı. Müşterinin getirdiği aracı park etmek isterken sokağın sonundaki dükkana dalıp direğe çarptı. Çarpma anından saniyeler önce oradan geçen anne ve bebeğinin mucize kurtuluşunu ise güvenlik kameraları anbean kaydetti.

Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde meydana gelen kazada, cadde üzerindeki bir oto yıkamaya getirilen otomobil, yıkanmasının ardından dışarı çıkartılıp ehliyetsiz çırak tarafından park edilecekti. 16 yaşındaki çırak, aracı dükkanın dışında bir yere park etmeye çalışırken önce dükkana girdi daha sonra da direğe çarptı. 

Kazadan saniyeler önce köpeğine tasma takan kişi ve bebek arabasıyla oradan geçen kadın aracın altında kalmaktan kıl payı kurtulurken, kaza anı da güvenlik kamerasına yansıdı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar polis ve ambulans ekiplerine haber verdi. Yaralanmayan sürücü kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Mucize kurtuluş kamerada 
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde köpeğine tasma takan bir kişinin ve saniyeler önce dükkanın önünden geçen bebek arabalı bir kadının kazadan kıl payı kurtulduğu ve hemen sonrasında aracın dükkana girdiği görülüyor. Polis olay ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.