Tüyler ürperten aile vahşeti! Eşini, kızını ve kuzenini kurşuna dizdi: Bir anda ağzından kanlar boşaldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da eşi Sevtap Akbacı’yı (45) kızı Muazzez Gezici’yi (21) ve kuzeni Sinan Özfidan’ı öldüren Korkut Gezici (46) olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Korkut Gezici, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tüyler ürperten aile vahşeti! Eşini, kızını ve kuzenini kurşuna dizdi: Bir anda ağzından kanlar boşaldı!

Olay, dün gece saat 00.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Korkut Gezici eski eşi Sevtap Akbacı’yı Cephanelik Sokak’taki ikametinde öldürdükten sonra kızı Muazzez. Gezici’yi de aynı evde silahla yaraladı.  Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Muazzez Gezici yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Tüyler ürperten aile vahşeti! Eşini, kızını ve kuzenini kurşuna dizdi: Bir anda ağzından kanlar boşaldı! - Resim : 1

Hiçbir şey söylemeden 3 yerinden vurarak öldürdü
Evden kaçan Korkut Gezici daha sonra Kanarya Sokak’ta yaşayan kuzeni Sinan Özfidan’ın evine gitti. Korkut Gezici evinde televizyon izleyen Sinan Özfidan’ı da hiçbir şey söylemeden 3 yerinden vurarak öldürdü. Sinan Özfidan’ı vurduktan sonra olay yerinden kaçan Korkut Gezici’yi yakalamaya yönelik polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Tüyler ürperten aile vahşeti! Eşini, kızını ve kuzenini kurşuna dizdi: Bir anda ağzından kanlar boşaldı! - Resim : 2

Tutuklandı
Ekipler, yaptıkları incelemede katil zanlısı Korkut Gezici, Gaziosmanpaşa’da olduğunu tespit etti. Yapılan operasyonda zanlı Korkut Gezici cinayette kullandığı ruhsatsız tabanca ile birlikte kaldığı adreste yakalandı. Gezici, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Tüyler ürperten aile vahşeti! Eşini, kızını ve kuzenini kurşuna dizdi: Bir anda ağzından kanlar boşaldı! - Resim : 3

"Bir anda ağzından kanlar boşaldı"
Evinde silahlı saldırıya uğrayarak öldürülen Sinan Özfidan’ın eşi Gamze Özfidan “Biz hepimiz evin kapısında oturuyorduk. Şahıs eve girdi, kapı eşiğinden koltukta oturup televizyon izleyen eşime hiçbir şey söylemeden silahını çıkardı 3 el ateş etti. Kocam hiçbir şey yapamadı. Bir anda ağzından kanlar boşaldı." diye konuştu.

Tüyler ürperten aile vahşeti! Eşini, kızını ve kuzenini kurşuna dizdi: Bir anda ağzından kanlar boşaldı! - Resim : 4

"Benim kocamı durup dururken televizyon seyrederken öldürdü"
Özfidan "Biz girene kadar şahıs çıktı gitti zaten. Hastaneye gidene kadar vefat etti. Bir kavgamız yoktu. Aralarında hiçbir şey yoktu. Neden yaptı, ne istedi ondan bilmiyorum. Kendi karısını öldürmüş, bizimle bir alakası yoktu. Benim kocamı durup dururken televizyon seyrederken öldürdü. Hiçbir şey yoktu ne olduğunu anlamadık” dedi.