İstanbul hakkında skandal yorum. Dünyaya yanlış bilgi verdiler. Kadıköy, Beşiktaş, Fatih, Adalar, Beyoğlu, Ataşehir herkes sinirlendi

İngiliz Indepedent gazetesi, 10 Haziran’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Finali hakkında skandal bir haber yaptı. Söz konusu haberde Türkiye’de seçim dolayısıyla huzursuz bir ortam olması nedeniyle finalin İstanbul'dan alınabileceğinden bahsedildi. Vatandaşlar ise Türkiye'de seçim nedeniyle huzursuz bir ortam olmadığını belirterek gazeteye tepki gösterdi.

İstanbul hakkında skandal yorum. Dünyaya yanlış bilgi verdiler. Kadıköy, Beşiktaş, Fatih, Adalar, Beyoğlu, Ataşehir herkes sinirlendi

İngiliz gazetesinin haberinde Türkiye’de yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinilerek Şampiyonlar Ligi finalinin Türkiye’den alınabileceği iddia edildi.

Finali İstanbul'da düzenlenmesi planlanan Şampiyonlar Ligi'nde sezonun son evresine girilirken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

FİNAL MAÇI, İSTANBUL'DAN ALINACAK İDDİASI

İstanbul'da oynanması planlanan 2022-23 sezonu Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'dan alınabileceği öne sürüldü.

İstanbul hakkında skandal yorum. Dünyaya yanlış bilgi verdiler. Kadıköy, Beşiktaş, Fatih, Adalar, Beyoğlu, Ataşehir herkes sinirlendi - Resim : 1

SKANDAL İFADELER

Söz konusu haberde "Seçim nedeniyle İstanbul'da ve Türkiye'de huzursuz bir ortam var. Kim kazanırsa kazansın, siyasi uzmanlara göre bu huzursuz ortam devam edebilir. Eğer bu durum gerçek olursa, UEFA maçın oynanacağı yeri değiştirebilir. Son 3 sezonda final yerlerini değiştiren UEFA, bunu yapmaya artık çok daha hazır durumda." ifadeleri kullandı.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ GELDİ

Yapılan bu haberde yer alan bazı ifadeler vatandaşları kızdırdı. Özellikle Türkiye’de huzursuz bir ortam olduğuna yönelik sözler tepki çekti. İstanbullu vatandaşlar, özellikle Kadıköy, Fatih, Adalar, Beyoğlu, Ataşehir’de yaşayanlar Türkiye’de huzurlu bir ortam olduğuna dikkat çekerek söz konusu ifadeleri şiddetle reddetti.