İGA'da bayram yoğunluğu! Akın akın geldiler...

İstanbul Havalimanı'nda (İGA) bayram tatili yoğunluğu erken başladı, memleketlerine ve tatil beldelerine gitmek isteyen yolcular yoğunluk oluşturdu.

İGA'da bayram yoğunluğu! Akın akın geldiler...

İstanbul Havalimanı'nda Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyenler nedeniyle yolcu yoğunluğu artmaya başladı. Güvenlik kontrolünün ardından terminale giriş yapan yolcular, bilet ve valiz işlemleri için özellikle iç hat kontuarlarında kuyruklar oluşturdu.

Bayram tatilini memleketi Erzurum'da geçireceğini ifade eden Akif Gören, "Tatil 9 gün ama benim 11 günlük tatilim var. Erzurum’a gidiyorum, sağlık çalışanıyım. Tatili biraz uzattık 11 gün dinlenip geleceğiz. Biletimi de önceden aldığım için hiçbir problem olmadı" dedi.

Çocuklarıyla birlikte Mardin’e giden Tenzile Toprak ise "Annem rahatsızdı, onu görünmeye gidiyoruz. Bayramı da fırsat bildik. Bir de çocuklar da yeterince evde sıkıldılar. Okullar da zaten biliyorsunuz, biraz stres atsınlar. Mardin’e gidiyoruz. Fiyatlar da çok yüksekti. Son dakikaya da bırakmadık ama bayrama yakın olduğu için fiyatlar yüksek" şeklinde konuştu.