Dolmuşta indi bindi kavgası! Şoför canını zor kurtardı

İstanbul Kağıthane'de dolmuşa binen bir yolcu, durak haricinde inmek isteyince tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönünce yolcu ve çocukları şoföre saldırdı. Şoförün saldırganlardan kaçtığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kağıthane Altınay Caddesi üzerinde yaşanan olayda, E.Ö. isimli yolcu durak dışında bir yerde inmek istediğini şoför D.Ü.Ö.'ye söyledi. Şoförün yolcuya, böyle bir şeyin yasak olduğunu söylemesiyle tartışma çıktı. Yolcu, seyir halindeki dolmuşun şoförüne küfür edip tehditler savurarak, şoför kabinine yumruk atmaya başladı.

Hırsını alamadı tekrar saldırdı

Son durakta dolmuştan inen yolcu E.Ö. daha sonra çocukları M.T.Ö., E.Ö. ve K.Ö. ile tekrar durağa gelerek, ellerindeki kesici aletlerle şoförü D.Ü.Ö.'yü kovalamaya başladı. Neye uğradığını şaşıran şoför çareyi, durak içerisindeki kendi binalarına kaçmakta buldu. Şoförü darp eden saldırganlar bir süre sonra duraktan ayrıldı. Olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahısları yakalayarak polis merkezine götürdü.

Saldrıganlardan kaçış anı kameralarda

Kağıthane'de istediği olmayan yolcunun ve yakınlarının şoföre saldırdığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şoförün durak içerisinde saldırganlardan kaçmaya başladığı daha sonra da durak içerisindeki binaya girdiği görülüyor.