Basın Ekspres yolunda motosiklet ve araç çarpıştı

İstanbul Küçükçekmece, Basın Ekspres yolunda motosiklet ve araç çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet metrelerce sürüklenirken, sürücü de yaralandı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Basın Ekspres yolunda akşam saatylerinde meydana gelen kazada, şerit değiştiren motosiklete aynı yönde arkadan gelen otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet savrularak devrilirken, ismi öğrenilemeyen sürücü de yaralandı.

Yoldan geçen sürücüler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı.

Dehşet anları kamerada

Basın Ekspres yolunda meydana gelen motosiklet kazası bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde orta şeritte giden motosiklet bir anda sol şerite geçtiği esnada arkadan gelen otomobil motosiklete çarpıyor. Görüntülerin devamında ise çarpmanın etkisiyle motosiklet savrulduğu anda kaydın bittiği görülüyor. Başka bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerinde ise kaza sonrası yaralanan motosiklet sürücüsüne yoldan geçenlerin yardım için durduğu görülüyor.