İstanbul Maltepe'de 4 dakika içerisinde 4 milyonluk soygun. Uyguladıkları taktik akıllara durgunluk verdi

İstanbul Maltepe'deki bir pasajda 4 dakikada 4 milyonluk soygun yapıldı. Bir kuyumcuya girerek içeriden mücevherat çalan şahısların uyguladıkları numara da akıllara durgunluk verdi. Bekçiler olay yerine geldiklerinde şahısların kaçarken düşürdükleri mücevherlerle karşılaştı.

Maltepe'de akıllara durgunluk veren bir soygun olayı yaşandı. Pasaj içerisindeki kuyumcuya gelen yüzleri maskeli ve kapüşonlu 4 kişi, kepengi kırarak içeri girdi.

Yaklaşık 4 dakika içerisinde dükkanda bulunan 4 milyon değerindeki altınları alan hırsızlar, olay yerinden kaçtı.

İstanbul Maltepe'de 4 dakika içerisinde 4 milyonluk soygun. Uyguladıkları taktik akıllara durgunluk verdi - Resim : 1

Hırsızların kuyumcuya girip, kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansırken, durumu fark eden bekçilerinde hırsızların arkasında koştukları görüldü.

DIŞARI SİSTEM KURMUŞLAR

Ayrıca hırsızların bekçilere karşı dışarıda taktik kurduğu ve sokağın çeşitli yerlerine yerleşerek bekçileri gözlediği öğrenildi. Bekçilerin hareketlenmesinin ardından arkadaşlarına haber veren hırsızlar olay yerinden kaçtı. Bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

İstanbul Maltepe'de 4 dakika içerisinde 4 milyonluk soygun. Uyguladıkları taktik akıllara durgunluk verdi - Resim : 2

YAKALANMALARI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Bekçiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

O ANLAR KAMERADA

Hırsızların kuyumcuya girip, kaçtığı anlar pasaj içindeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde hırsızlar, kepengi kırarak kuyumcu dükkanına giriyor.

Altınları alarak kaçan hırsızların bir altın kutusunu da yere düşürdükleri görülüyor. Durumu fark eden bekçilerinde hırsızların arkasında koştukları görüldü.