Belediye otobüsünün şoförüne "Kızımı kaçırıyorlar" dedi

Belediye otobüsüne binip, "Kızımı kaçırıyorlar, öndeki minibüsü takip et" dedi. Sonrasında yaşananlar akıllara durgunluk verdi. İşte o ilginç görüntüler...

İstanbul Sancaktepe'de kızının birileri tarafından kaçırıldığını söyleyen bir şahıs belediye otobüsü şoföründen siyah minibüsü takip etmesini istedi. Gaza basan şoför, minibüsün önünü kesti ve vatandaşlar otobüsten inerek kızı kurtarmaya çalıştı.

Filmleri aratmayan görüntülerde bazı yolcuların tepki göstermesi nedeniyle şoför bir kız kaçırıldığı için bunu yapmak zorunda olduğunu söyleyerek otobüstekileri sakinleştirdi. Şoför uygun anı yakalayabilmek için minibüsü kilometrelerce takip etti.

O esnada otobüste bulunan insanlar polisi arayarak durumu anlatıp, aracın plakasını verdi. Kızı kaçırılan şahıs, Recep Ç. isimli şahsın kızını zorla minibüse bindirdiğini söyledi. Olayın tüm ayrıntıları bir cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olayın ardından polislerin minibüsün yolunu keserek genç kızı kurtardığı ve Recep Ç. isimli şahsı gözaltına aldığı açıklandı.