Camide uyuşturucu kullanan kişiyi sopayla dövdüler

İstanbul Sultangazi'de caminin abdesthanesine giren 2 kişi, uyuşturucu kullanırken görevlilere yakalandı. Durumun fark edilmesinden sonra kaçan 2 şüpheli, görevliler tarafından yakalanarak sopalarla dövüldü. Kavga anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan Hayırlıoğlu Camii'nde meydana gelen olayda, sabah saatlerinde caminin abdesthanesine iki kişi girdi. Üzerlerinde bulunan uyuşturucu maddeyi çıkaran ikili, daha sonra uyuşturucu kullanmaya başladı.

Caminin temizliğini yapmak üzere camiye gelen görevliler, kamera odasını temizledikleri sırada iki kişinin abdesthanede uyuşturucu kullandıklarını fark etti. Gördükleri görüntü karşısında tedirgin olan görevliler, ellerine sopa alarak abdesthaneye doğru yöneldi.

Görevlilerin geldiğini fark eden ikili, kaçmaya çalıştı. Kaçan kişilerden biri görevliler tarafından yakalanarak, sopalarla dövüldü. Yakalanan kişinin daha sonra bir fırsatını bularak kaçtı. 

Yaşanan arbede kameraya yansıdı

Öte yandan yaşananlar caminin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülere iki kişinin abdesthanede uyuşturucu kullanması, görevlilerin elinde sopalarla gelmesi, iki kişinin kaçtığı anlar ile yakalananlardan birinin görevlilerce dövülmesi yansıdı.