TOKİ İstanbul kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? TOKİ çekilişi canlı nasıl izlenir? Çatalca, Silivri, Başakşehir, Tuzla TOKİ isim listeleri!

İstanbul’da TOKİ kuraları için geri sayım başladı. Milyonlarca başvurunun yapıldığı İstanbul’da TOKİ kuraya katılacakların isim listelerini paylaşmıştı. İstanbul için heyecanlı bekleyiş devam ederken, isim listesinde adı bulunan pek çok kişi de kura çekilişi tarihi ve saati ile canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, TOKİ İstanbul kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? TOKİ çekilişi canlı nasıl izlenir? TOKİ kura isim listesi nereden öğrenilir? Çatalca, Silivri, Başakşehir Tuzla TOKİ isim listel

TOKİ İstanbul kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? TOKİ çekilişi canlı nasıl izlenir? Çatalca, Silivri, Başakşehir, Tuzla TOKİ isim listeleri!

TOKİ kura çekilişlerinde heyecanlı bekleyiş devam ederken deprem nedeniyle ertelenen kura çekimleri yeniden başladı. Şimdi sıra megakent İstanbul’daki TOKİ kura çekimlerine geldi. Uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olmanın hayalini kuran pek çok kişi İstanbul TOKİ kura çekilişi tarihleri ve saati ile kuraya katılacakların isim listelerini araştırıyor. Peki, İstanbul TOKİ kura çekilişi saat kaçta, hangi gün? TOKİ kura isim listesi nereden öğrenilir? Çatalca, Silivri, Başakşehir Tuzla TOKİ isim listeleri!

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen TOKİ Sosyal Konut projesinde kura çekilişleri İstanbul’da 16 Mart- 19 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Tuzla’da başlayacak kura çekimleri 16-29 Mart tarihleri arasında 20 bin 920 hak sahibi için Tuzla Belediyesi’nde gerçekleştirilecek.

Çatalca için 540 ve Selimpaşa için 200 hak sahibi için 30 Mart’ta noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi Silivri Alibey Spor Salonu’nda yapılacak.

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde 28 bin 340 hak sahibi için yapılacak sosyal konutun kuraları da 1- 19 Nisan tarihleri arasında Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu’nda noter huzurunda çekilecek. 

TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIR?

İstanbul TOKİ kura çekimi Youtube TOKİ resmi sayfası üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. İstanbul için Çatalca, Silivri, Başakşehir Tuzla TOKİ kura sonuçları ise T.C. kimlik numarası ile Bakanlığın TOKİ sayfası üzerinden sorgulanabilecek.

İSTANBUL TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

TOKİ TUZLA İÇİN KURAYA KATILACAKLARIN İSİM LİSTESİ